Archiefvernietiging Gouda

Archiefvernietiging Gouda | Rolcontainer Huren

Bij Rolcontainerhuren.nl bieden wij u rolcontainers aan die geschikt zijn voor de verwerking van vertrouwelijk , zoals contracten en jaarrekeningen, of terwijl: archief. Deze rolcontainers ledigen wij periodiek en zorgen er vervolgens voor dat het afval op discrete wijze wordt vernietigd. Zo wordt in Gouda zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt.

Hoe werkt onze milieuvriendelijke archiefvernietiging?

Om ervoor te zorgen dat uw vertrouwelijk niet in de handen van onbevoegden komt, ontvangt u van ons een rolcontainer met een beveiligde deksel met gleuf. Dit betekent dat het papier er wel in kan worden gegooid, maar niet er niet kan worden uitgehaald door onbevoegden. Op een vooraf afgesproken frequentie komt ons personeel uw container legen. Hier zijn zij speciaal voor getraind en zorgen er dus voor dat alles zo discreet mogelijk verloopt. Zij transporteren uw documenten vervolgens naar een beveiligde locatie, waar alles machinaal vernietigd zal worden. Hier komen geen mensenhanden aan te pas, wat maximale discretie garandeert. Het eindproduct is een onherkenbare papierpulp, welke milieuvriendelijk wordt hergebruikt voor de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Gouda

Op deze pagina kunt u onze standaardoplossing voor in Gouda gelijk bestellen. Dit betreft een kliko van 240 liter welke periodiek door ons geleegd wordt en waarbij wij de vernietiging van uw documenten op ons nemen. Voor de meeste bedrijven is een rolcontainer van 240 liter groot genoeg. Toch kan het zo zijn dat u bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier af wilt voeren. Afhankelijk van uw behoefte (eenmalig of structureel) kunnen wij u in dat geval een oplossing op maat aanbieden. Neem hiervoor op met onze klantenservice om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Gouda binnen 10 werkdagen geleverd

U bestelt onze standaard rolcontainer voor archiefvernietiging in Gouda eenvoudig door online het contract samen te stellen. Hier geeft u de contractduur aan en ook het aantal keren dat de rolcontainer geleegd moet worden. Vervolgens wordt binnen maximaal 10 werkdagen de rolcontainer bij u op locatie geleverd.