Archiefvernietiging Gouda

Archiefvernietiging Gouda | Rolcontainer Huren

Speciaal voor bedrijven in de regio Gouda die een oplossing zoeken voor de discrete afvoer van documenten met gevoelige informatie, biedt Rolcontainerhuren.nl nu ook rolcontainers aan die geschikt zijn voor . U sluit een contract voor deze dienst gemakkelijk zelf af via onze website. Vervolgens zorgen wij dat u een veilige rolcontainer krijgt om al uw vertrouwelijk papier in te bewaren. Deze container komen wij volgens afspraak periodiek bij u legen en wij zorgen vervolgens dat al uw documenten worden vernietigd in een gesloten systeem.

Milieuvriendelijke

Onze oplossing voor in Gouda voldoet aan alle richtlijnen die hierop van toepassing zijn. Zo is uw rolcontainer speciaal aangepast en voorzien van een beveiligd deksel welke ervoor zorgt dat onbevoegden niet bij uw vertrouwelijke informatie kunnen. Vervolgens wordt de container geleegd door personeel wat hier speciaal voor is opgeleid. Zij transporteren uw documenten naar een beveiligde locatie, alwaar deze machinaal vernietigd zullen worden. Hier komen geen mensenhanden aan te pas, wat maximale discretie garandeert. Het eindproduct is een onherkenbare papierpulp, welke milieuvriendelijk wordt hergebruikt voor de productie van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Gouda

Op deze pagina kunt u onze standaardoplossing voor documentvernietiging gelijk bestellen. Dit betreft een kliko van 240 liter welke periodiek door ons geleegd wordt en waarbij wij de vernietiging van uw documenten op ons nemen. Voor de meeste bedrijven is een rolcontainer van 240 liter groot genoeg. Toch kan het zo zijn dat u bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier af wil voeren. Afhankelijk van uw behoefte (eenmalig of structureel) kunnen wij u in dat geval een oplossing op maat aanbieden. Neem hiervoor op met onze klantenservice om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Al onze oplossingen voor kunnen binnen een werkweek (maximaal vijf werkdagen) bij u in Gouda geleverd worden. Bij het samenstellen van uw contract kiest u zelf de contractduur en het aantal keer dat de container binnen een bepaalde periode geleegd dient te worden. Vervolgens stuurt u het contract digitaal naar ons op en gaan wij voor u aan de slag.