Archiefvernietiging Maastricht

Archiefvernietiging Maastricht | Rolcontainer Huren

Als ondernemer in Maastricht is het belangrijk dat u zich beseft dat u documenten heeft die vertrouwelijke informatie bevatten. En hoewel deze documenten voor u op een gegeven moment geen waarde meer hebben, kunnen ze in de verkeerde handen toch behoorlijk wat schade aanrichten. Deze documenten kunt u dus niet zomaar met het meegeven. In plaats daarvan kunt u via Rolcontainerhuren.nl een professionele oplossing regelen voor in Maastricht. Een contract sluit u eenvoudig af via onze website.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Wanneer u een rolcontainer speciaal voor bestelt, draagt u zowel zorg aan de discrete verwerking van informatie als aan het milieu. Middels een speciale deksel met gleuf en slot kunt u papier wel in de in de container gooien, maar dit kan er vervolgens niet meer uitgehaald worden. U geeft aan tijdens het samenstellen van uw contract hoe vaak we de container voor u mogen legen. Wanneer we dit doen, vervoeren we uw vertrouwelijke in een speciaal voertuig naar de vernietigingsinstallatie. Hier komt alles in een gesloten systeem terecht, waarbij machines uw vertrouwelijke papier reduceren tot papierpulp. Dit restproduct wordt vervolgens gebruikt als input bij de fabricage van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Maastricht

Hierboven ziet u onze standaard rolcontainer voor archiefvernietiging staan. Het betref een kliko met een inhoud van 240 liter. Voor de meeste bedrijven is dit formaat perfect. Heeft u echter de behoefte aan een grote container omdat u structureel werkt met bijvoorbeeld een aanzienlijke hoeveelheid financiƫle analyses, (kopieƫn van) wettelijke documenten en oude contracten? Dan kunnen we een grotere container voor u regelen. Bij een incidentele opruiming van uw gehele archief is het ook mogelijk om u een bezoek te brengen met een speciaal voertuig dat uw vertrouwelijke papier bij u voor de deur vernietigt. Neem voor alle mogelijkheden op met onze klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Maastricht binnen 10 werkdagen geleverd

Bij het samenstellen van een contract bent u flexibel in de contractduur en het aantal ledigingen. Nadat u uw contract eenmaal heeft ingestuurd, zorgen wij dat u binnen 10 werkdagen uw rolcontainer ontvangt.