Archiefvernietiging Maastricht

Archiefvernietiging Maastricht | Rolcontainer Huren

Als ondernemer in Maastricht is het zeer waarschijnlijk dat u regelmatig documenten in bezit heeft die vertrouwelijke informatie bevatten. En alhoewel deze documenten voor u op een gegeven moment geen waarde meer hebben, kunnen ze in de verkeerde handen toch behoorlijk wat schade aanrichten. Het is dus niet de bedoeling dat deze vertrouwelijke informatie bij het gegooid wordt. Gelukkig kunt u in plaats daarvan een professionele oplossing regelen via Rolcontainerhuren.nl. Bekijk hieronder onze mogelijkheden en sluit eenvoudig een contract af via de website.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Wanneer u een rolcontainer voor bij Rolconcainterhuren.nl bestelt, kunt u er zeker van zijn dat uw vertrouwde documentatie niet in de handen van onbevoegden valt. Middels een speciale deksel met gleuf en slot kunt u papier wel in de container gooien, maar dit kan er vervolgens niet meer uitgehaald worden. Wanneer wij de container komen legen, waar u zelf de frequentie van aan mag geven, wordt het vertrouwelijke in een speciaal voertuig naar de vernietigingsinstallatie vervoerd. De vertrouwelijke documenten zullen hier vervolgens in een gesloten systeem door machines gereduceerd worden tot een papierpulp. Met een rolcontainer van ons draagt u daarbij ook een steentje bij aan het milieu, want deze papierpulp wordt vervolgens gebruikt om nieuwe papierproducten te produceren.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Maastricht

Wij bieden onze klanten een standaard rolcontainer met een inhoud van 240 liter aan, omdat dit voor de meeste bedrijven een perfect formaat is. Wanneer er echter behoefte is naar een grotere container, omdat er structureel gewerkt wordt met bijvoorbeeld financiële analyses, (kopieën van) wettelijke documenten en oude contracten, kunnen we een maatwerkoplossing aanbieden. In dat geval kunt u opnemen met onze klantenservice. Zo kunnen we samen de perfecte container voor uw regelen!

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Maastricht binnen 10 werkdagen geleverd

U bent bij het samenstellen van een contract flexibel in het bepalen van de contractduur en het aantal keren legen. Na de ontvangst van het contract, zorgen wij ervoor dat u binnen 10 werkdagen de gewenste rolcontainer ontvangt.