Archiefvernietiging Maastricht

Archiefvernietiging Maastricht | Rolcontainer Huren

Als u ondernemer in Maastricht bent, dan is het belangrijk om te beseffen dat u documenten die vertrouwelijke informatie bevatten maar beter niet met het mee kan geven. Hoewel de documenten voor u geen waarde meer hebben, kunnen ze in de verkeerde handen namelijk behoorlijk wat schade aanrichten. Denk hierbij aan financiƫle analyses, (kopieƫn van) wettelijke documenten en oude contracten. Door via Rolcontainerhuren.nl een professionele oplossing te regelen voor uw vertrouwelijke papier, weet u zeker dat niemand met uw vertrouwelijke informatie aan de haal gaat. Een contract voor een rolcontainer die geschikt is voor kunt u eenvoudig afsluiten via onze website.

Milieuvriendelijke

Een contract voor heeft betrekking op een speciale rolcontainer, de periodieke lediging van deze container en de gecertificeerde vernietiging van uw vertrouwelijke papier. Wij leveren u een rolcontainer die speciaal is aangepast voor . Deze container heeft een speciaal deksel waardoor papier wel in de container gegooid kan worden, maar er niet meer uitgehaald kan worden. In het contract staat hoe vaak wij deze container bij u in Maastricht komen legen. Vervolgens worden de documenten in een speciaal voertuig naar de vernietigingsinstallatie getransporteerd. Hier komt alles in een gesloten systeem terecht, waarbij machines uw vertrouwelijke papier reduceren tot papierpulp. Dit restproduct wordt vervolgens gebruikt als input bij de fabricage van nieuwe papierproducten.

Rolcontainer voor in Maastricht

Op deze pagina vindt u onze standaardrolcontainer die wordt geleverd bij een contract voor in Maastricht. Het betreft een kliko met een inhoud van 240 liter. Deze rolcontainer is voor de meeste ondernemers groot genoeg. Heeft u echter een bedrijf dat bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier behandelt? Dan is het altijd mogelijk om voor een maatwerkoplossing te kiezen. In dat geval neemt u op met onze klantenservice en adviseren wij u met betrekking tot een geschikte oplossing. Heeft u structureel veel vertrouwelijke documenten? Dan kunnen wij u grotere containers leveren. Bij een incidentele opruiming van uw gehele archief is het bijvoorbeeld ook mogelijk om u een bezoek te brengen met een speciaal voertuig dat uw vertrouwelijke papier bij u voor de deur vernietigt.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Een contract voor kunt u gemakkelijk online afsluiten op een moment dat dit u uitkomt. U bent hierbij flexibel in de contractduur en het aantal ledigingen. Heeft u het contract eenmaal ingestuurd, dan zorgen wij dat u binnen vijf werkdagen uw speciale rolcontainer ontvangt. U hoeft dus nooit lang zonder een professionele oplossing voor uw vertrouwelijke papier te zitten.