Bedrijfsafval Assen

Bedrijfsafval Assen | Rolcontainer Huren

Assen is de hoofdstad van de gemeente Drenthe. Daarnaast is het ook een zelfstandige gemeente en heeft het een samenwerkingsverband met de regio Groningen. Het afvoeren van in Assen valt onder de verantwoordelijkheid van de bedrijven zelf. Hiervoor bestaan er verschillende mogelijkheden waar bedrijven uit kunnen kiezen. Op deze pagina nemen we u mee in de opties die u als bedrijf in Assen heeft.

Mogelijkheden voor bedrijfsafval in Assen

Er bestaan verschillende lokale mogelijkheden voor het afvoeren van uw in Assen, waaronder een mogelijkheid via de gemeente. Het aanvragen hiervan verloopt echter niet direct; u dient een contactformulier in te vullen. Houd er rekening mee dat de tarieven ook niet vooraf te raadplegen zijn. Een andere mogelijkheid is om voor een afvalinzamelingsbedrijf kiezen. Belangrijk is dat deze dan terug te vinden is op VIHB-lijst van Het Ondernemersloket. Rolcontainerhuren.nl is onder de naam Van Lier Containers B.V. terug te vinden op deze lijst. Wij hebben al jarenlange ervaring met het afvoeren van bedrijfsafval in heel . Ook in Assen kunt u dus bij ons terecht voor het huren van een bedrijfsafvalcontainer.

Formaten bedrijfsafvalcontainers

U kunt uw bedrijfsafvalcontainer bij ons helemaal afstemmen op uw afvalbehoefte. U vindt bij ons namelijk een breed aanbod aan formaten bedrijfsafvalcontainers. Onze formaten variëren van 240 liter tot en met 1.600 liter, met tussen opties van 660 liter, 750 liter, 1.100 liter en 1.300 liter. Het maakt dus niet uit hoeveel bedrijfsafval u produceert, bij ons vindt u altijd een geschikte oplossing.

Betaalbare oplossing voor bedrijfsafval in Assen

In onze stelt u eenvoudig zelf uw contract samen voor het huren van een bedrijfsafvalcontainer in Assen. Naast het kiezen van het formaat container kiest ook het aantal ledigingen. Dit kunt u het beste doen aan de hand van het verwachte aantal afval in een bepaalde periode. Hierna bepaalt u de contractduur. Aan de hand van de veranderingen die u toepast zult u ook het bedrag per lediging zien veranderen. Zo heeft u altijd inzicht in de kosten die gemaakt worden. Heeft u nog vragen over het samenstellen van uw contract? U kunt vrijblijvend met ons opnemen.