Bedrijfsafval Delft

Bedrijfsafval Delft | Rolcontainer Huren

Samen met een aantal andere gemeentes beheert de Gemeente Delft het afvalinzamelingsbedrijf Avalex. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de inzameling van het afval van particulieren en voor de milieustraten in deze gemeentes. Bedrijven zorgen dus zelf voor de afvoer van hun in Delft. We leggen u op deze pagina uit welke opties bedrijven in Delft hebben.

Mogelijkheden voor bedrijfsafval in Delft

De meeste bedrijven in Delft gaan in zee met een particuliere partij voor het afvoeren van hun . Zo’n partij moet dan wel gecertificeerd zijn voor het afvoeren van bedrijfsafval. U kunt zien of een partij hiervoor gecertificeerd is op de VIHB-lijst van het NIWO Ondernemersloket. Rolcontainerhuren.nl is onder de naam Van Lier Containers terug te vinden op deze lijst.

Rolcontainers voor bedrijfsafval

Wanneer u een rolcontainer voor bedrijfsafval huurt, wilt u natuurlijk niet dat deze te snel vol raakt. Daarom heeft u bij Rolcontainerhuren.nl een uitgebreide keus aan formaten bedrijfsafvalcontainers in Delft. U vindt bij ons containers die variëren in formaat van 240 liter tot en met 1.600 liter. Zo kunt u de keuze voor uw container volledig laten afhangen van de hoeveelheid bedrijfsafval die u produceert.

Betaalbare oplossing op maat voor bedrijfsafval in Delft

Voor een betaalbare oplossing op maat voor uw bedrijfsafval in Delft bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw contract voor uw bedrijfsafvalcontainer in onze namelijk helemaal zelf op maat samenstellen. Allereerst gebruikt u de inschatting van het verwachte afval om het formaat van de container en het aantal ledigingen te bepalen. Vervolgens kiest u de gewenste contractduur. Indien u op dit moment uw bedrijfsafval al door een andere partij laat afvoeren kunt u gebruik maken van onze overstapservice. U heeft dan ook geen omkijken meer naar de overstap zelf. Heeft u nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? U kunt vrijblijvend met ons opnemen.