Bedrijfsafval Dordrecht

Bedrijfsafval Dordrecht | Rolcontainer Huren

De gemeente Dordrecht is verantwoordelijk voor het inzamelen en verwerken van het afval van huishoudens. Bedrijven in Dordrecht zijn er dus zelf verantwoordelijk voor om dit te regelen. Als bedrijf bent u vrij om binnen de richtlijnen van een milieuvergunning of het Landelijk Afvoer Plan een oplossing te kiezen voor de afvoer en verwerking van uw in Dordrecht. Op deze pagina vindt u informatie over welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Mogelijkheden voor afvoeren bedrijfsafval in Dordrecht

Bedrijven in Dordrecht sluiten zelf een contract af voor het afvoeren van hun . Dit doen ze met een gemeentelijk-, regionaal- of particulier inzamelbedrijf. U bent als bedrijf dus vrij om te kiezen met welke partij u een contract wilt afsluiten. Wanneer u kiest voor een commerciële partij kunt u alle mogelijkheden vinden op de VIHB-lijst. Rolcontainerhuren.nl staat onder de naam Van Lier Containers B.V. uit Bolsward vermeld op deze lijst. Wij zijn in heel gecertificeerd, dus ook voor het afvoeren van bedrijfsafval in Dordrecht kunt u bij ons terecht.

Rolcontainers voor bedrijfsafval in Dordrecht

Wanneer u voor Rolcontainerhuren.nl kiest heeft u een uitgebreide keuze aan rolcontainers voor het afvoeren van uw bedrijfsafval in Dordrecht. U vindt bij ons een ruim aanbod aan formaten rolcontainers, zodat u zeker weet dat u al uw bedrijfsafval kunt laten afvoeren en verwerken. Zo hebben wij containers van 240 liter, 660 liter, 750 liter, 1.100 liter, 1.300 liter en 1.600 liter. Volop keuze dus!

Betaalbare oplossing bij een erkende partner

Voor een betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval in Dordrecht bij een erkende partner bent u bij ons aan het juiste adres. U stelt bij ons bovendien zelf uw contract samen, zodat u uw contract voor uw container voor bedrijfsafval helemaal naar uw wensen kunt afstemmen. Zo kiest u zelf, naast het formaat van de container, ook de contractduur en het aantal ledigingen. Wij kunnen de rolcontainer binnen 5 werkdagen na uw bestelling al bezorgen. Als u hier nog vragen over heeft kunt u vrijblijvend met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.