Bedrijfsafval Eindhoven

Bedrijfsafval Zwolle | Rolcontainer Huren

Heeft u een bedrijf in Eindhoven en vraagt u zich af waar u met uw terecht kunt? Dan is het goed om te weten dat de gemeente Eindhoven niet verantwoordelijk is voor uw afval. Dit betekent dat u zelf moet regelen dat het afval van uw bedrijf op een verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en verwerkt. Hoe u met specifieke afvalstromen om dient te gaan, staat vaak vermeld in uw milieuvergunning. Wanneer er geen milieuvergunning op uw bedrijf van toepassing is, dan dient u zich te houden aan het Landelijk Afvalbeheerplan. Rolcontainerhuren.nl kan u helpen met een geschikte oplossing voor uw in Eindhoven. Een contract sluit u binnen slechts enkele klikken af via onze website.

Mogelijkheden voor bedrijfsafval

Het huishoudelijk afval in Eindhoven wordt ingezameld door Cure Afvalbeheer. Met een speciaal contract kunt u hier ook terecht met uw zakelijke afval. Voor bedrijfsafval bent u echter vrij om een contract voor de inzameling en verwerking af te sluiten met iedere andere partij die in erkend is om uw afval te behandelen. Welke partijen dit zijn vindt u terug op de VIHB-lijst. Omdat Rolcontainerhuren.nl een merk is van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward, vindt u ons onder deze naam terug op de desbetreffende lijst. Omdat de ontwikkelingen in de markt voor bedrijfsafval zeer snel gaan, zijn commerciële partijen over het algemeen in staat om uw bedrijfsafval in Eindhoven voordeliger af te voeren en te (laten) verwerken dan gemeentelijke partijen. Onze rolcontainers zijn leverbaar in heel en deze kunnen binnen vijf werkdagen bij u in Eindhoven plaatsen.

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval in Eindhoven

Onze is zo ingericht dat u binnen enkele klikken zelf uw contract samen kunt stellen en kunt formaliseren. We leveren rolcontainers voor alle voorkomende bedrijfsafvalstromen zoals , vertrouwelijk papier, papier/ en glas. U bepaalt bovendien zelf voor hoe lang u het contract aangaat en hoe vaak we de container bij u komen legen. Bij elke aanpassing ziet u meteen wat het effect is op de prijs van het contract. Is het contract eenmaal ingestuurd, dan zorgen we dat alles binnen vijf werkdagen bij u in Eindhoven gereed staat. Wanneer u behoefte heeft aan een maatwerkoplossing of persoonlijke ondersteuning nodig heeft bij het samenstellen van uw contract, dan kunt u onze klantenservice tijdens openingstijden bereiken via e-mail of per telefoon.