Bedrijfsafval Gouda

Bedrijfsafval Gouda | Rolcontainer Huren

Net als in de andere gemeentes in zijn bedrijven zelf verantwoordelijk voor het afvoeren van hun in Gouda. Tot 1 januari 2023 werd dit nog verzorgd door Stichting Gouda Schoon, maar sindsdien moeten bedrijven zelf een contract afsluiten met een afvalverwerkingsbedrijf. Ondernemers die niet voor een geschikte oplossing voor hun afval zorgen, riskeren hiermee een boete. Op deze pagina leest u welke opties u als bedrijf in Gouda heeft.

Mogelijkheden bedrijfsafval afvoeren in Gouda

Bedrijven in Gouda hebben verschillende opties voor het afvoeren van hun afval. Belangrijk is wel dat u als bedrijf een partner kiest die op de VIHB-lijst staat. De afkorting VIHB staat voor vervoerder, inzamelaar, handelaar en bemiddelaar. Alleen bedrijven op deze lijst mogen dus uw afvoeren. U vindt Rolcontainerhuren.nl ook terug op deze lijst, onder de naam van ons moederbedrijf Van Lier Containers. U kunt ons dus ook inschakelen voor het afvoeren van uw bedrijfsafval.

Soorten bedrijfsafvalcontainers

U vindt bij ons verschillende formaten bedrijfsafvalcontainers. Deze variëren van een kliko van 240 liter, tot grotere kunststof rolcontainers van 660 liter, 750 liter en 1.100 liter. Daarnaast hebben we ook nog grote metalen rolcontainers van 1.300 en 1.600 liter. Het maakt dus niet hoeveel bedrijfsafval u produceert, bij ons vindt u altijd wel een geschikte rolcontainer.

Flexibele oplossing voor bedrijfsafval in Gouda

Het opstellen van een contract voor een bedrijfsafvalcontainer doet u eenvoudig in onze . Nadat u bedrijfsafval als afvalstroom heeft geselecteerd, kiest u het formaat van de rolcontainer. Vervolgens kiest u hoe vaak u de container wilt laten ledigen, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks. Als laatste kiest u de duur van het contract. Tijdens het kiezen van de opties ziet u ook meteen welke invloed uw keuze heeft op de uiteindelijke prijs per lediging, zodat u altijd inzicht heeft in uw kosten. Heeft u nog vragen over het huren van een bedrijfsafvalcontainer in Gouda? Neem dan vrijblijvend met ons op.