Bedrijfsafval Haarlem

Bedrijfsafval Haarlem | Rolcontainer Huren

Net als voor alle gemeenten in geldt ook voor de gemeente Haarlem dat zij niet verantwoordelijk is voor de inzameling van afvalstoffen die worden geproduceerd door bedrijven. Dit houdt in dat ondernemers in Haarlem zelf een geschikte oplossing moeten regelen voor hun . Dit dienen zij te doen volgens de eisen die in hun milieuvergunning worden gesteld of volgens de richtlijnen van het Landelijk Afvalbeheerplan (LAP). In ieder geval geldt dat de afvoer en verwerking van het afval dienst te geschieden door een erkend bedrijf. Welke bedrijven dit zijn kunt u zien op de VIHB-lijst. Rolcontainerhuren.nl, een merk van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward, is in heel gecertificeerd om stoffen in te zamelen en af te voeren. Wij kunnen alle containers binnen vijf dagen bij u in Haarlem plaatsen.

Mogelijkheden voor

In Haarlem kunt u met uw bij verschillende gecertificeerde bedrijven terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij het gemeentelijke bedrijf Spaarnelanden dat erkend is om uw afval in te zamelen en op te halen. Zoekt u echter flexibele én voordelige oplossing, dan kunnen diverse commerciële partijen u helpen. Rolcontainerhuren.nl is zo’n partij. Wij leveren rolcontainers voor verschillende afvalstoffen die door heel geplaatst kunnen worden. Denk hierbij aan containers voor glas, papier of . U bepaalt hierbij zelf het formaat van de container, de contractduur en het aantal keer dat wij de container voor u komen legen in een bepaalde periode. U kunt uw contract dus geheel naar eigen wens samenstellen.

Betaalbare oplossing voor uw in Haarlem

Dus bent u op zoek naar een betaalbare oplossing voor uw stoffen in Haarlem? Dan bent u bij Rolcontainerhuren.nl aan het juiste adres. Onze website is overzichtelijk ingedeeld, zodat u eenvoudig een geschikte rolcontainer kunt vinden. Bij elke rolcontainer staat bovendien duidelijk vermeld voor welke afvalstoffen deze geschikt is. Het contract maakt u vervolgens binnen enkele klikken gereed. Komt u er onverhoopt niet uit dan kan onze klantenservice u persoonlijk verder helpen via de telefoon of e-mail.