Bedrijfsafval Woerden

Rolcontainer huren in Woerden | Rolcontainer Huren

Heeft u een eigen onderneming opgezet in de regio Woerden? Dan is uw bedrijf helemaal zelf verantwoordelijk voor het verwerken van . De gemeente is namelijk slechts verplicht om de afvalverwerking van huishoudens op zich te nemen. Door deze eigen verantwoordelijkheid, bepaalt u ook zelf hoe u deze afvalverwerking regelt. Wel zijn er een aantal richtlijnen om rekening mee te houden. Lees op deze pagina verder welke mogelijkheden u heeft voor het afvoeren van in Woerden!

Mogelijkheden voor afvoeren bedrijfsafval in Woerden

Als bedrijf in Woerden heeft u de plicht om zelf een contract af te sluiten met een afvalinzamelaar. Met welke afvalinzamelaar u deze samenwerking ingaat, is helemaal aan uzelf, zolang deze maar te vinden is op de VIHB-lijst. Een afvalinzamelaar moet namelijk wel gecertificeerd zijn voor zowel het vervoeren als het inzamelen van afvalstoffen in . Ook Rolcontainerhuren.nl is op de VIHB-lijst te vinden, onder moederbedrijfsnaam Van Lier Containers B.V.. In de meeste gevallen wordt de rolcontainer op een eigen terrein gevestigd, tenzij er een vergunning is aangevraagd voor een externe openbare locatie.

Diverse formaten containers voor bedrijfsafval

Bij Rolcontainerhuren.nl kunnen wij u helpen met een groot aantal formaten van bedrijfsafvalcontainers. Wij raden onze klanten aan om te kiezen voor een formaat die goed samengaat met de verwachtte hoeveelheid geproduceerde bedrijfsafval. Onze rolcontainers zijn beschikbaar in de volgende maten: 240 liter, 660 liter, 750 liter, 1100 liter, 1300 liter en 1600 liter. Twijfelt u over de juiste maat? Bespreek dit dan met onze klantenservice!

Betaalbare oplossing bij een erkende partner in Woerden

Bent u op zoek naar een betaalbare en flexibele oplossing voor uw bedrijfsafval in Woerden? Dan kunt u bij ons terecht! De keuze voor het formaat, ligt bij uzelf. Ook laten we u bepalen hoe vaak de rolcontainer geledigd dient te worden. Dit kan eenmalig per week zijn, maar bijvoorbeeld ook maandelijks. Tot slot kiest u de duur van het contract, waarbij u kunt kiezen voor minimaal één jaar en maximaal vijf jaar. Nog andere vragen rondom het opstellen van het contract? Schroom dan niet en neem vrijblijvend met ons op!