Bedrijfsafval Zaandam

Bedrijfsafval Zaandam | Rolcontainer Huren

Zaandam is de plaats met de meeste inwoners in de gemeente Zaanstad, de grootste gemeente van de Zaanstreek. Bedrijven in de gemeente Zaanstad moeten zelf zorgen voor de afvoer van hun . Dit geldt dus ook voor de bedrijven die zich in Zaandam bevinden. Als bedrijf bepaalt u zelf hoe u dit regelt, al zijn hier wel een aantal richtlijnen voor waaraan voldaan moeten worden. Op deze pagina leggen we u uit welke mogelijkheden er zijn voor het afvoeren van voor bedrijven in Zaandam.

Mogelijkheden bedrijfsafval afvoeren in Zaandam

Bedrijven in Zaandam moeten zelf een contract afsluiten met een afvalinzamelaar. Bedrijven zijn in principe vrij om te bepalen voor welke afvalinzamelaar ze kiezen, zolang deze maar op de VIHB-lijst staat. Op deze lijst van het Ondernemersloket staan alle bedrijven die gecertificeerd zijn voor het vervoeren en inzamelen van afvalstoffen in . U vindt Rolcontainerhuren.nl onder de naam Van Lier Containers B.V. op deze lijst. Het plaatsen en inzamelen van het afval moet in principe op eigen terrein plaatsvinden, tenzij er door de gemeente een vergunning is verstrekt voor het plaatsen van een object op de openbare weg.

Formaten containers voor bedrijfsafval in Zaandam

U vindt bij ons een breed aanbod aan formaten bedrijfsafvalcontainers. Zo kunt u uw oplossing voor bedrijfsafval in Zaandam afstemmen op de hoeveelheid bedrijfsafval die u verwacht. Het is ook mogelijk meerdere containers te huren voor uw bedrijfsafval. De formaten bedrijfsafvalcontainers in onze zijn 240 liter, 660 liter, 750 liter, 1100 liter, 1300 liter en 1600 liter.

Flexibele oplossing bij een erkende partner

Voor een flexibele en betaalbare oplossing voor bedrijfsafval bij een erkende partner bent u bij ons aan het juiste adres. U stelt bij ons ook zelf uw contract samen. Naast het formaat kiest u namelijk ook zelf hoe vaak de bedrijfsafvalcontainer geleegd moet worden. Dit kan twee keer per week, wekelijks, om de week of maandelijks. Daarnaast kiest u ook zelf de duur van het contract, waarbij u kunt kiezen uit één jaar, twee jaar, drie jaar of vijf jaar. Heeft u nog vragen over het samenstellen van het contract? U kunt vrijblijvend met ons opnemen.