Overlast door bedrijfsafval in de binnenstad | Rolcontainerhuren

Overlast door bedrijfsafval in de binnenstad

Bedrijven zijn niet alleen te vinden op bedrijventerreinen, maar uiteraard ook in de binnensteden. Hierbij kun je denken aan winkels, restaurants, etc. Ook bij dit soort bedrijven komt een boel vrij. Nu is het echter zaak dat dit goed wordt aangeboden en ook goed wordt afgevoerd. Helaas laat dit nog wel eens te wensen over en ontstaat er overlast voor de omgeving. Een aantal gemeenten in kampt ondertussen met serieuze overlast door teveel of verkeerd aangeboden bedrijfsafval in de binnensteden.

Overlast door bedrijfsafval

Wanneer bedrijfsafval niet goed wordt aangeboden kunnen er verschillende problemen ontstaan. Wanneer er bijvoorbeeld te weinig rolcontainers zijn, dan wordt het afval naast de rolcontainers gegooid. Dit zorgt voor een vervelende geur, maar ook voor een lelijk aangezicht. Dit is geen aantrekkelijke reclame voor de bedrijven die gevestigd zijn in de binnenstad. De binnenstad is tevens het visitekaartje voor de stad en zou er dus aantrekkelijk uit moeten zien. Verder worden rolcontainers vaak niet goed gesloten, dit trekt o.a. ongedierte en meeuwen aan. Deze dieren zorgen vervolgens voor veel overlast.

Bedrijfsafval binnenstad afvoeren

Een van de oplossingen die de gemeenten bedacht hebben is meer controle op het weggooien van afval. Men wil graag dat overtreders hard worden aangepakt met boetes en andere sancties. Normaal mag een winkelier enkel tussen 7:00 en 10:00 bedrijfsafval aan de straat zetten, hier kan strenger op gecontroleerd worden. Een andere oplossing is uiteraard om meer bedrijfsafval containers te plaatsen. Wanneer bedrijfsafval niet langer naast de containers wordt gestort dan zullen de problemen zichzelf snel oplossen.

Bedrijfsafvalcontainer huren

Heeft u extra bedrijfsafvalcontainers nodig voor uw bedrijf? Of uw bedrijf zich nou bevindt in de binnenstad of op een bedrijventerrein, wij leveren rolcontainers door heel ! De rolcontainers van Rolcontainhuren.nl hebben allemaal scherpe prijzen en zijn gemakkelijk te huren in onze ! U kiest zelf uw duur van het contract, de grootte van de rolcontainer en het aantal ledigingen per maand.