Verduurzaming kartonnen dozen | Rolcontainerhuren.nl

Verduurzaming kartonnen dozen

Producenten van golf een grondstof die gebruikt wordt voor het produceren van nen dozen, zijn in rap tempo aan het verduurzamen. Dit betekent bijvoorbeeld dat de dozen die door s worden gebruikt om hun bestellingen mee te verzenden, steeds lichter en dunner worden. Dit zorgt vervolgens weer voor een vermindering van de hoeveelheid en heeft daarmee een positief effect op het milieu.

Nieuw van

Voor de productie van nieuw met behulp van moest vroeger nieuw hout toegevoegd worden, aangezien de vezels van het op zichzelf te kort waren om het nieuwe hiermee te produceren. Tegenwoordig wordt op een nieuwe manier verwerkt, waardoor de vezelstructuur behouden blijft. Hierdoor is het niet meer nodig om nieuw hout toe te voegen bij de productie van en daarmee hoeven er geen bomen meer gekapt te worden voor de productie van golf.

Dunner beter voor het milieu

Daarnaast hebben diverse innovaties er inmiddels voor gezorgd dat golf maar liefst 23% dunner is dan vroeger. Dit betekent niet alleen dat er meer gemaakt kan worden van dezelfde hoeveelheid maar betekent ook dat er flik wordt bespaard op het vervoer van nen dozen. Met minder ritten kan immers dezelfde hoeveelheid dozen vervoerd worden, wat enorm scheelt op het gebied van uitstoot.

inzamelen met Rolcontainerhuren.nl

Heeft u veel en en wilt u dit op eenvoudige wijze laten afvoeren? Dan kan dit met behulp van een van onze rolcontainers voor . Met deze containers kunt u het gemakkelijk verzamelen, waarbij u zelf bepaalt hoe groot de container is, hoe vaak wij langskomen en voor hoelang u het contract met ons aangaat. U sluit het contract voor uw container gemakkelijk zelf alf via onze website.