Welk formaat rolcontainer heb ik nodig? | Rolcontainerhuren

Welk formaat rolcontainer heb ik nodig voor mijn bedrijfsafval?

De afgelopen maanden zijn we stilaan weer begonnen met werken op kantoor. Dit betekent dat de hoeveelheid bedrijfsafval weer zal toenemen. Om al dit afval aan te kunnen, is het huren van een container een handige oplossing. Maar welk formaat past nu het beste bij uw bedrijf? Bij Rolcontainerhuren.nl helpen we u graag bij het vinden van het ideale formaat voor uw bedrijfssituatie!

Een 240 liter container of toch groter?

Onze kleinste rolcontainer heeft een inhoud van 240 liter en noemen we ook wel een kliko. In deze rolcontainer kunt u ongeveer 5 standaard vuilniszakken kwijt en is daardoor ideaal voor bedrijven die geen ruimte hebben voor een grote container. Wilt u liever een groter formaat? Dan kunt u ook een 500 liter container bestellen. Deze container kan logischerwijs iets meer dan twee keer zoveel afval aan als een 240 liter container. Zowel de 240 als 500 liter container zijn gemaakt van kunststof. Dit geldt ook voor onze 700 liter container en 1.100 liter container.

Een metalen rolcontainer huren

Wilt u nog een slag groter? Dan kunt u een metalen rolcontainer huren met een formaat van 1.300, 1.600 of maar liefst 2.500 liter. Deze containers zijn ideaal voor grotere bedrijven die te maken hebben met bijvoorbeeld flinke hoeveelheden verpakkingsmateriaal. Bent u er nog niet zeker van of u een grotere, metalen rolcontainer wilt huren of toch een kleinere rolcontainer van kunststof? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passend advies.

Wij komen uw bedrijfsafval ophalen

Indien u een rolcontainer via onze bestelt, zorgen we niet alleen dat deze binnen 5 werkdagen bij u wordt afgeleverd, maar we zorgen ook dat de container regelmatig voor u wordt geledigd. Hoe vaak we dit doen is aan u zelf. Dit kan bijvoorbeeld meerdere keren per week, maar eens per maand kan ook. Vele restaurants, kledingwinkels, gemeentes, provincies en scholen ging u al voor. Wacht daarom niet langer en bestel uw rolcontainer voor bedrijfsafval vandaag nog!