Archiefvernietiging Amsterdam

Archiefvernietiging Amsterdam | Rolcontainer Huren

Oude contracten, wettelijke documenten, financiƫle informatie, persoonsgegevens en andere gevoelige informatie. Wat doet u ermee als u deze informatie niet meer nodig heeft? Gooit u ze bij het en hoopt u dat niemand de informatie onder ogen komt? Of kiest u voor een gecertificeerde oplossing voor ? In de regio Amsterdam levert Rolcontainerhuren.nl gecertificeerde oplossingen voor het vernietigen van vertrouwelijke documenten. Dankzij een gesloten systeem komt uw gevoelige informatie op deze manier nooit in verkeerde handen terecht.

Milieuvriendelijke

Dit houdt in dat u gevoelige documenten bij u op locatie verzamelt in een afgesloten rolcontainer. Deze container wordt vervolgens op een afgesproken tijdstip door ons geleegd in een beveiligd voertuig. Daarna zorgen wij dat de papieren op een zwaarbeveiligde locatie worden vermalen tot stukjes papier van slechts enkele centimeters groot, welke weer tot grondstof zullen dienen van nieuwe papierproducten. Dit is dus niet alleen veilig, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Rolcontainer voor in Amsterdam

Onze standaardoplossing voor organisaties in Amsterdam is een 240 liter kliko, welke is voorzien van een sleuf voor documentinname en van een stevig slot. Eenmaal in de container gedeponeerd, kan gevoelige informatie er dus niet meer uitgehaald worden. Bij het bestellen van deze oplossing voor documentvernietiging bepaalt u vervolgens zelf de looptijd en wanneer wij de rolcontainer voor u komen legen. Speciaal voor gemeentes, financiƫle instellingen en andere organisaties die bovengemiddeld veel gevoelige informatie verwerken, bieden wij maatwerkoplossingen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat wij een grotere container leveren of dat wij uw locatie bezoeken met een mobiele archiefvernietiger die uw archief bij u voor de deur vermaalt. Voor een oplossing op maat neemt u vrijblijvend op met onze klantenservice.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Bent u snel op zoek naar een gecertificeerde oplossing voor de vernietiging van uw vertrouwelijke documenten? Dan is het goed om te weten dat al onze oplossingen binnen vijf werkdagen bij u in Amsterdam geleverd kunnen worden. Vanaf dat moment hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over vertrouwelijke documenten die voor u geen waarde meer hebben, waar die in verkeerde handen een hoop schade kunnen opleveren.