Archiefvernietiging Amsterdam

Archiefvernietiging Amsterdam | Rolcontainer Huren

Oude contracten, wettelijke documenten, financiële informatie, persoonsgegevens en andere gevoelige informatie. Wat doet u ermee als u deze informatie niet meer nodig heeft? Gooit u ze bij het en hoopt u dat niemand de informatie onder ogen komt? Of kiest u voor een gecertificeerde oplossing voor in Amsterdam? In de regio Amsterdam levert Rolcontainerhuren.nl gecertificeerde oplossingen voor het vernietigen van vertrouwelijke documenten. Dankzij een gesloten systeem komt uw gevoelige informatie op deze manier nooit in verkeerde handen terecht.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Bij Rolcontainerhuren.nl garranderen wij u een milieuvriendelijke . Dit houdt in dat u gevoelige documenten bij u op locatie verzamelt in een afgesloten rolcontainer. Deze container wordt vervolgens op een afgesproken tijdstip door ons geleegd in een beveiligd voertuig. Daarna zorgen wij dat de papieren op een zwaarbeveiligde locatie worden vermalen tot stukjes papier van slechts enkele centimeters groot, welke weer tot grondstof zullen dienen van nieuwe papierproducten. Dit is dus niet alleen veilig, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Amsterdam

Onze standaardoplossing voor organisaties in Amsterdam is een 240 liter kliko, welke is voorzien van een sleuf voor documentinname en een stevig slot. Eenmaal in de container gedeponeerd, kan gevoelige informatie er dus niet meer uitgehaald worden. Bij het bestellen van deze oplossing voor documentvernietiging bepaalt u zelf de looptijd en wanneer wij de rolcontainer voor u komen legen. Speciaal voor gemeentes, financiële instellingen en andere organisaties die bovengemiddeld veel gevoelige informatie verwerken, bieden wij maatwerkoplossingen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat wij een grotere container leveren of dat wij uw locatie bezoeken met een mobiele archiefvernietiger die uw archief bij u voor de deur vermaalt. Voor een oplossing op maat neemt u vrijblijvend op met onze klantenservice.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging in Amsterdam binnen 5 werkdagen geleverd

Wilt u snel over een gecertificeerde oplossing voor archiefvernietiging in Amsterdam beschikken? Dan is het goed om te weten dat we al onze rolcontainers binnen 5 werkdagen bij u kunnen afleveren. Vanaf dat moment kunt u beginnen met het verzamelen van vertrouwelijk en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het feit dat dit in verkeerde handen zouden kunnen vallen. Ook voor uw overige bedrijfsafval in Amsterdam kunt u bij ons terecht.