Bedrijfsafval Amsterdam

Bedrijfsafval Amsterdam | Rolcontainer Huren

Onder valt al het afval dat wordt geproduceerd door bedrijven. In is het zo dat de overheid alleen verantwoordelijk is voor de afvalinzameling van huishoudelijk afval. Dit houdt in dat er voor bedrijven andere regels gelden dan voor huishoudens. Bedrijven in Amsterdam zijn bijvoorbeeld zelf verantwoordelijk voor de inzameling van hun afval en hebben bovendien vaak een milieuvergunning waar allerlei regels in vermeld staan met betrekking tot het gescheiden aanbieden van bepaalde afvalstromen. De afvoer van het afval kunnen zij regelen door middel van een contract met een erkende afvalinzamelaar of door middel van afspraken met de gemeente. Rolcontainerhuren.nl is een erkend inzamelaar van en kan u in Amsterdam binnen vijf dagen voorzien van een professionele oplossing voor uw .

Mogelijkheden voor Amsterdam

Voor de inzameling van uw in Amsterdam heeft u een aantal mogelijkheden. Wanneer u minder dan 9 afvalzakken per week heeft en u niet boven de gemiddelde hoeveelheid plastic, glas en papier uitkomt, dan kunt u ervoor kiezen om reinigingsrecht te betalen. Uw afval wordt vervolgens samen met het reguliere huishoudelijke afval opgehaald door de gemeente. Voldoet u niet aan deze regels, dan kunt u een contract afsluiten bij de gemeente of kunt u kiezen om een contract af te sluiten bij een erkende inzamelaar voor . Welke optie voor u het meest voordelig is hangt af van uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld van de afvalsoorten die u heeft, de hoeveelheid afval die u heeft, de duur van uw contract en hoe vaak uw afval opgehaald dient te worden.

Betaalbare oplossing voor uw in Amsterdam

Rolcontainerhuren.nl is een merk van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Onder deze naam kunt u ons terugvinden op de VIHB-lijst voor erkende afval inzamelaars. Dankzij ons uitgebreide netwerk in de se afvalbranche kunnen wij in heel voordelig geprijsde rolcontainers leveren. Onze rolcontainers zijn er in verschillende maten en voor verschillende afvalsoorten. Zo halen wij papier en glas bijvoorbeeld gescheiden op, zodat hergebruik van deze afvalstoffen mogelijk wordt. De kleinste container die wij voor u in Amsterdam beschikbaar hebben heeft een inhoud van 240 liter, terwijl de grootste container maar liefst 2.500 liter afval kan bevatten. U huurt een rolcontainer gemakkelijk via onze . De duur van het contract en het aantal ledigingen kunt u hierbij meteen aan ons doorgeven. Op deze manier ziet u precies wat u betaalt en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.