Archiefvernietiging Breda

Archiefvernietiging Breda | Rolcontainer Huren

Vertrouwelijke documenten, zoals oude contracten, persoonsgegevens van uw klanten of cliënten en wettelijke documenten, zijn een aparte categorie . Want hoewel u de informatie zelf niet meer nodig heeft en deze daarom weg wilt gooien, kan deze informatie voor kwaadwillenden bijzonder waardevol zijn. Gelukkig kan Rolcontainerhuren.nl u hierbij helpen. Wij kunnen namelijk binnen tien werkdagen een gecertificeerde oplossing voor in Breda voor u realiseren.

Milieuvriendelijke archiefvernietiging

Wanneer u kiest voor Rolcontainerhuren.nl, dan betekent dit dat wij u een afgesloten rolcontainer leveren waarin u uw documenten veilig kunt verzamelen. Vervolgens wordt deze periodiek door ons geleegd en worden de vertrouwelijke papieren naar een beveiligde locatie getransporteerd. Hier komt alles in een gesloten systeem terecht, waarbij de documenten onder het toeziend oog van camera’s worden vermalen tot een papierpulp. Hier komen geen mensenhanden aan te pas. Het wat overblijft wordt vervolgens gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten. Zo wordt uw vertrouwelijke informatie veilig én milieuvriendelijk vernietigd.

Rolcontainer voor archiefvernietiging in Breda

Onze standaard rolcontainer voor heeft een inhoud van 240 liter en is voorzien van een sleufdeksel en een stevig slot. De documenten worden via de gleuf in de container gedeponeerd en kunnen er daarna niet meer worden uitgehaald. Onze medewerkers komen deze rolcontainer(s) op vaste regelmaat bij u in Breda legen. Dit doen zij met een speciaal afgesloten voertuig, waardoor niemand uw vertrouwelijke informatie te zien krijgt. Op speciaal verzoek is het ook mogelijk om u een oplossing op maat te bieden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van grotere rolcontainers of in de vorm van archiefvernietiging op locatie. In dat laatste geval komen we bij u langs met een mobiele archiefvernietiger die uw documenten voor de deur versnippert.

Uw rolcontainer voor archiefvernietiging Breda binnen 10 werkdagen geleverd

Wanneer u snel een gecertificeerde oplossing voor archiefvernietiging in Breda nodig heeft, dan bent u op Rolcontainerhuren.nl aan het juiste adres. Onze website is zo ingericht dat u gemakkelijk zelf uw contract samenstelt en formaliseert. De looptijd van het contract en het aantal ledigingen bepaalt u bovendien helemaal zelf. Zo zijn onze oplossingen betaalbaar én flexibel. Behoefte aan persoonlijke ondersteuning? Dat kan tijdens de openingstijden van onze klantenservice via telefoon of e-mail.