Archiefvernietiging Breda

Archiefvernietiging Breda | Rolcontainer Huren

Vertrouwelijke documenten zijn een aparte categorie . Want hoewel u de informatie zelf niet meer nodig heeft en deze daarom weg wilt gooien, kan uw vertrouwelijke informatie voor kwaadwillenden bijzonder waardevol zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oude contracten, persoonsgegevens van uw klanten of cliënten en wettelijke documenten. In Breda kunt u met dit soort oude documenten terecht bij commerciële partijen die gecertificeerd zijn op het gebied van documentvernietiging. Rolcontainerhuren.nl kan u hierbij helpen, wij kunnen binnen vijf werkdagen een gecertificeerde oplossing voor bij u in Breda realiseren.

Milieuvriendelijke

Dit betekent dat wij u een afgesloten rolcontainer leveren waarin u uw documenten veilig kunt verzamelen. Vervolgens wordt deze periodiek door ons geleegd en worden de vertrouwelijke papieren naar een beveiligde locatie getransporteerd. Hier komt alles in een gesloten systeem terecht, waarbij de documenten onder het toeziend oog van camera’s worden vermalen tot een papierpulp. Hier komen geen mensenhanden aan te pas. Het wat overblijft wordt vervolgens gebruikt als grondstof voor nieuwe papierproducten. Zo wordt uw vertrouwelijke informatie veilig én milieuvriendelijk vernietigd.

Rolcontainer voor in Breda

Onze standaardrolcontainer voor is een 240 liter kliko welke is voorzien van een deksel met een gleuf en een stevig slot. De documenten worden via de gleuf in de container gedeponeerd en zijn vervolgens niet meer terug te halen. Onze medewerkers komen deze rolcontainer(s) volgens een vast interval bij u in Breda legen. Dit doen zij met een speciaal afgesloten voertuig, wat garandeert dat niemand uw vertrouwelijke informatie onder ogen krijgt. Op speciaal verzoek is het tevens mogelijk om u een maatwerkoplossing te leveren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van grotere rolcontainers zijn of in de vorm van op locatie. In het laatste geval bezoeken wij u met een mobiele archiefvernietiger welke uw documenten bij u voor de deur vermaalt.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Wanneer u snel een gecertificeerde oplossing voor in Breda nodig heeft, dan bent u op Rolcontainerhuren.nl aan het juiste adres. Onze website is zo ingericht dat u gemakkelijk zelf uw contract samenstelt en formaliseert. De looptijd van het contract en het aantal ledigingen bepaalt u bovendien helemaal zelf. Zo zijn onze oplossingen betaalbaar én flexibel. Behoefte aan persoonlijke ondersteuning? Dat kan tijdens de openingstijden van onze klantenservice via telefoon of e-mail.