Archiefvernietiging Zoetermeer

Archiefvernietiging Zoetermeer | Rolcontainer Huren

Op zoek naar een professionele oplossing voor in Zoetermeer? Dan kan Rolcontainerhuren.nl u van dienst zijn. Binnen vijf dagen een 240 liter rolcontainer voor geleverd, waarbij u de contractduur en het aantal ledigingen helemaal zelf bepaalt. Want hoewel oude documenten voor u geen waarde meer hebben, is het niet verstandig om vertrouwelijk papier zomaar met het mee te geven. Denkt u zich eens in wat er allemaal zou kunnen gebeuren als uw vertrouwelijke (bedrijfs)informatie in de verkeerde handen valt. Laat Rolcontainerhuren.nl uw daarom veilig voor u verzorgen.

Milieuvriendelijke

Kiest u voor Rolcontainerhuren.nl, dan ontvangt u van ons een stevige rolcontainer met een beveiligd deksel. Deze rolcontainers zijn speciaal aangepast voor wat ervoor zorgt dat uw documenten eenmaal in de container, er niet meer uitgehaald kunnen worden. Wij zorgen er bovendien voor dat uw container periodiek geleegd wordt volgens een vooraf overeengekomen interval. Vervolgens worden uw documenten naar een beveiligde locatie gebracht, waar deze in een gesloten systeem worden vernietigd. Het is goed om daarbij te vermelden dat uw vertrouwelijke informatie tijdens het vernietigingsproces nooit bij onze medewerkers onder ogen kan komen. Het gehele proces is namelijk machinaal en wordt enkel gemonitord met behulp van camera’s. De onherkenbare papierpulp die overblijft na afloop van dit proces wordt tot slot als grondstof gebruikt voor nieuwe papier- en producten.

Rolcontainer voor in Zoetermeer

Op deze pagina kunt u onze standaardoplossing voor bestellen. In de hele regio Zoetermeer leveren wij kliko’s van 240 liter die zijn aangepast voor . De inhoud van deze rolcontainers is groot genoeg voor de meeste ondernemingen. Heeft u een onderneming die bovengemiddeld veel vertrouwelijk papier behandelt? Dan is het mogelijk om in overleg met onze klantenservice voor een maatwerkoplossing te kiezen. Zo is het mogelijk om u grotere rolcontainers te legen, uw rolcontainers vaker te komen leveren of uw documenten op locatie te komen vernietigen met een speciale mobiele archiefvernietiger. Maatwerkoplossingen leveren wij voornamelijk aan advocatenkantoren, notarissen, banken en ziekenhuizen.

Uw rolcontainer binnen 5 werkdagen geleverd

Via onze website Rolcontainerhuren.nl kunt u binnen enkele klikken zelf een contract samenstellen voor een rolcontainer. Dit kan een rolcontainer zijn voor glas, papier/ of voor . Al onze oplossingen kunnen binnen vijf werkdagen in Zoetermeer geleverd worden. Dit betekent dat u nooit lang zonder een veilige oplossing voor de afvoer van uw vertrouwelijke papier hoeft te zitten. Komt u er even niet uit? Dan kunt u tijdens openingstijden rekenen op de persoonlijke ondersteuning van onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.