Bedrijfsafval Groningen

Bedrijfsafval Groningen | Rolcontainer Huren

Als onderneming in Groningen bent u zelf verantwoordelijk voor de afvoer en verwerking van het afval dat door uw bedrijf wordt geproduceerd. De gemeente Groningen komt dit dus niet standaard bij u ophalen, aangezien deze alleen verantwoordelijk is voor de inzameling van huishoudelijk afval van de inwoners van Groningen. U zult dus zelf een oplossing voor uw moeten zoeken. Rolcontainerhuren.nl kan u hierbij helpen. Wij leveren door heel voordelige rolcontainers die u kunt gebruiken om uw in Groningen mee in te zamelen. Uiteraard komen we de container(s) op een afgesproken tijdstip en met een vooraf overeengekomen frequentie bij u in Groningen legen. Het afval laten we verwerken door een instantie die hiervoor is gecertificeerd.

Mogelijkheden voor bedrijfsafval Groningen

U bent in Groningen vrij om een contract voor de inzameling en verwerking van uw zakelijke afval af te sluiten met een commerciële partij die erkend is om met dit afval te werken. Dit kan bijvoorbeeld Milieudienst Groningen zijn, welke onderdeel is van de gemeente Groningen. Maar doordat de ontwikkelingen op het gebied van de verwerking van bedrijfsafval bijzonder snel gaan, zijn andere commerciële partijen hier meestal beter op ingespeeld en daarmee ook al snel goedkoper. Welke partijen in met bedrijfsafval mogen werken vindt u op de zogenaamde VIHB-lijst. Rolcontainerhuren.nl is een onderdeel van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward en kunt u onder deze naam op de betreffende lijst terugvinden. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk in de afvalbranche kunnen we elke oplossing binnen vijf werkdagen bij u in Groningen leveren.

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval Groningen

Via onze website kunt u gemakkelijk een contract voor de inzameling en verwerking van uw bedrijfsafval afsluiten op een moment dat u uitkomt. We hebben rolcontainers beschikbaar in diverse maten en voor veelvoorkomende afvalsoorten. Denk aan papier/, , glas en vertrouwelijk papier. U kunt het contract met slechts enkele klikken zelf samenstellen en kunt hierbij de contractduur en het aantal ledigingen opgeven. U ziet vervolgens gelijk wat dit u gaat kosten. Wanneer u het contract instuurt, verzorgen wij de rest voor u. Voor persoonlijke ondersteuning kunt u ons tijdens de openingstijden van onze klantenservice bereiken via e-mail en telefoon.