Bedrijfsafval Hilversum

Bedrijfsafval Hilversum | Rolcontainer Huren

De Gewestelijke Afvalstoffen Dienst Gooi en Vechtstreek (GAD) is verantwoordelijk voor de inzameling van huishoudelijk afval in Hilversum. Deze gemeentelijke dienst is echter niet verantwoordelijk voor de inzameling van in Hilversum. Dit betekent dat bedrijven zelf een passende oplossing voor hun afval dienen te regelen. Dit komt omdat ondernemingen geen afvalstoffenheffing betalen en omdat er grote verschillen zijn tussen ondernemingen op het gebied van afvalsoorten en de hoeveelheid afval die zij produceren.

Hoe bedrijven met hun afval om dienen te gaan, staat vaak vermeld in een milieuvergunning. Sommige bedrijven hebben echter geen vergunning en dienen zich te houden aan het Landelijk Afvalbeheerplan (LAP). Onder welke regelgeving u ook valt, u dient altijd een contract af te sluiten met een bedrijf dat erkend is om uw afval in te zamelen. En laat Rolcontainerhuren.nl nu zo’n bedrijf zijn! Bekijk onze oplossingen voor hieronder.

Mogelijkheden voor bedrijfsafval Hilversum

Welke bedrijven erkend zijn om uw bedrijfsafval in te zamelen in Hilversum, kunt u zien op de VIHB-lijst. Dit is een landelijke lijst met erkende inzamelaars en verwerkers van afval. Rolcontainerhuren.nl is een label van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Onder deze naam kunt u ons terugvinden op de VIHB-lijst. We leveren onder andere rolcontainers voor afvalstoffen zoals , en . Deze containers zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat u altijd een geschikte oplossing voor uw situatie kunt vinden. Al onze rolcontainers kunnen bovendien binnen vijf werkdagen bij u in Hilversum geplaatst worden.

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval in Hilversum

Voor bedrijven uit Hilversum bieden we een betaalbare en flexibele oplossing op het gebied van afvalinzameling. Onze rolcontainers kunnen gebruikt worden voor alle veelvoorkomende afvalstoffen en worden op uw aangeven door ons geleegd. Via onze website stelt u binnen enkele klikken zelf een contract op, waarbij u de contractduur en het aantal keer dat wij de container(s) voor u komen legen zelf bepaald. Wanneer u liever persoonlijke ondersteuning wenst of nog een vraag heeft, dan kunt u met ons opnemen via e-mail of per telefoon.