Afvalscheiding bij bedrijven | Rolcontainerhuren

Afvalscheiding bij bedrijven

In veel steden en dorpen in heel ontstaan er steeds meer initiatieven om afval te scheiden. Gemeenten houden bijvoorbeeld acties waarbij het doel is om 100% van het afval te recyclen. Dit soort initiatieven zijn uiteraard heel nuttig omdat dit sterk bijdraagt aan een beter milieu. Nu spreken we hier voornamelijk over afvalscheiding van huishoudelijk afval, maar ook bij bedrijven valt nog een boel winst te behalen op het gebied van afvalscheiding.

Bedrijfsafval scheiden

Bij bedrijven ontstaan vaak verschillende soorten afval. Hierbij kunt u denken aan het standaard (), maar ook aan , , groenafval en verouderde archieven. Het vrijgekomen kunt u gemakkelijk en voordelig laten afvoeren met een bedrijfsafvalcontainer van rolcontainerhuren.nl. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een glascontainer om af te voeren of een papiercontainer om mee af te voeren. Glas en papier zijn beide grondstoffen die volledig gerecycled kunnen worden, daarom is het erg belangrijk om deze apart in te zamelen.

Archiefvernietiging

veel bedrijven bouwen door de jaren een flink archief op. Dit archief is vaak vertrouwelijk, daarom raden wij aan deze veilig te laten vernietigen. In een speciale afgesloten container voor archiefafval kunt u vertrouwelijke documenten storten, die vervolgens worden vernietigd (versnipperd of verbrand) door een machine. Tijdens dit proces krijgt niemand de vertrouwelijke documenten onder ogen.

Rolcontainer huren

Er valt dus nog de nodige winst te behalen op het gebied van afvalscheiding, voornamelijk bij bedrijven. Daarom bieden wij rolcontainers aan met een lage prijs per lediging. U kunt zelf het aantal ledigingen van de rolcontainer bepalen, maar ook de contractduur. Des te meer ledigingen of des te langer het contract duurt, des te meer korting u krijgt op de rolcontainer. Heeft u vragen over onze rolcontainers of over de werking van onze website? Neemt u dan even met ons op, onze professionals helpen u graag!