Welk formaat rolcontainer heb ik nodig? | Rolcontainerhuren

Bedrijfsafval niet langer opgehaald

Onlangs kwam het bericht naar buiten dat de gemeente niet langer ophaalt in de gemeente Rijssen/Holten. Bedrijven in Rijssen en Holten moeten dus opzoek naar een particulier bedrijf dat kan komen ophalen. Hoewel er reeds al een boel bedrijven in zee zijn met een particulier, zijn er ook nog een aantal die nu op zoek moeten gaan naar een betrouwbare partij. Ondernemers die dit probleem herkennen nodigen wij graag uit om een rolcontainer voor bedrijfsafval te huren bij Rolcontainerhuren.nl.

Bedrijfsafvalcontainer

Bent u als ondernemer op zoek naar een partij die uw bedrijfsafval kan afvoeren? Rolcontainerhuren.nl komt graag met u in ! Op onze website vind u een ruim aanbod van rolcontainers voor bedrijfsafval. Een rolcontainer huren is erg gemakkelijk, u kiest ten eerste een formaat rolcontainer dat u wilt huren. Vervolgens kunt u zelf een abonnementsduur en het aantal ledigingen bepalen. Des te meer ledigingen per maand des te goedkoper. Dit geldt ook voor de abonnementsduur, des te langer des te goedkoper. U kunt op onze website direct een contract afsluiten, zo voorkomt u administratieve rompslomp en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk een rolcontainer geleverd krijgt, dit duurt gemiddeld 5 werkdagen.

Verschillende rolcontainers

Bij Rolcontainerhuren.nl raden wij bedrijven altijd aan om rolcontainers voor verschillende afvalsoorten te huren, zodat het bedrijf ook positief bijdraagt aan het milieu. Er zijn namelijk verschillende rolcontainers beschikbaar voor , groenafval, en bedrijfsafval. Door het afval gescheiden aan te bieden kan het makkelijker gerecycled worden. Door het hergebruiken van afval blijft er minder over dat verbrand moet worden.

Verschillende rolcontainers

Wanneer u reeds een contract heeft lopen bij een afvalverwerker, dan kunt u gebruik maken van onze overstapservice. Direct als uw huidige contract afloopt dan gaat het nieuwe contract van ons in. Het administratieve gedeelte zal volledig door ons geregeld worden, zo heeft u nergens omkijken naar! Vragen? Neem dan gerust met ons op!