Creatief afval weggooien | Rolcontainerhuren

Creatief afval weggooien

Afval scheiden is erg belangrijk, wanneer afval goed vanaf de bron gescheiden wordt dan kan het namelijk beter recyclet worden. Er ontstaan gelukkig steeds meer initiatieven rondom afvalscheiding. Zo heeft men iets slims bedacht tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam! Hier heeft men de jeugd (en volwassenen) gestimuleerd om afval weg te gooien en te scheiden door er een spel van te maken. Boven verscheidene rolcontainers waren basketbalnetten opgehangen. Hierdoor kon men op een creatieve manier, op speelse wijze, afval weggooien. Het afval moest echter wel in de goede rolcontainer, voor de juiste afvalsoort, gegooid worden.

Afval basketbal Wereldhavendagen | Rolcontainer

Afval weggooien moeilijk maken

Om jongeren ook in het dagelijkse leven te stimuleren om afval weg te gooien is er ook een spel bedacht voor op de schoolpleinen. Hier hebben ze het juist zo moeilijk mogelijk gemaakt om afval weg te gooien. Dit is gedaan door de afvalbakken te omringen met hekken, of door ze extra hoog te maken. De jongeren moeten dan heel veel moeite doen, waardoor het een echte uitdaging wordt.

Afval schoolplein | Rolcontainerhuren

Rolcontainer huren

Wilt u een rolcontainer huren voor een evenement, om uw zakelijke weg te gooien of heeft u gewoonweg een rolcontainer nodig voor of ? Dan kunt u gemakkelijk een rolcontainer abonnement afsluiten op onze website. Wij leveren rolcontainers in heel , tegen aantrekkelijke tarieven. U bepaald zelf de duur van het contract, het aantal ledigingen en de inhoud van de rolcontainer. Wanneer u vragen heeft dan kunt u uiteraard even met ons opnemen!