uw bedrijfsafval efficient laten afvoeren

Het efficiënt laten afvoeren van uw bedrijfsafval

Het recyclen van wordt steeds belangrijker in . Vanaf 2050 zal de gehele economie van circulair moeten zijn. Om uw bedrijf circulair te maken en uw te recyclen, moet u allereerst nagaan in hoeverre u uw bedrijfsafval kan reduceren en vervolgens hoe u het afval efficiënt kunt laten afvoeren.

Uw bedrijfsafval reduceren

Om zo efficiënt mogelijk uw afval af te laten voeren, is het van belang dat u allereerst zorgt dat u uw afval stromen zo klein mogelijk houdt. Print bijvoorbeeld zo min mogelijk papier en verstuur minder post. Tegenwoordig is het mogelijk om bijna alles digitaal te doen, waardoor er een stuk minder papierwerk nodig is. Dit scheelt enorm in kosten, maar ook in de hoeveelheid . Nog een grote afvalstroom op kantoor is de hoeveelheid wegwerpbekers. De bekers zorgen voor veel gemak, maar daarbij veroorzaken ze wel voor veel afval. Met de overstap naar glazen en mokken bespaart u dan ook een hoop afval.

Inzicht krijgen in uw bedrijfsafval

Nadat u uw bedrijfsafvalstromen goed onder de loep heeft genomen en heeft gereduceerd, is het van belang om na te gaan wat voor afval u allemaal heeft. Heeft u bijvoorbeeld veel en gaat dit om vertrouwelijke documenten waardoor van belang is? Of heeft u juist veel plastic afval of ? Wanneer u dit duidelijk in kaart heeft gebracht, kunt u nog éénmaal bezien wat u nog verder aan afvalreductie kunt doen. Het afval wat u niet kunt reduceren, kunt u laten afvoeren en op een duurzame wijze laten recyclen.

Uw bedrijfsafval laten afvoeren met rolcontainerhuren.nl

Ontkomt u niet aan een hoeveelheid bedrijfsafval en wilt u dit graag op een duurzame wijze laten afvoeren? Dan kunt u nu eenvoudig een rolcontainer huren bij rolcontainerhuren.nl. U kiest zelf de grootte van de rolcontainer en de frequentie van lediging. Wij kunnen uw nieuwe rolcontainer voor uw bedrijfsafval al binnen vijf werkdagen leveren. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u advies over het afsluiten van een contract? Neem dan met ons op via ons online contactformulier of telefonisch via 0900-0174.