Afvalscheiding bij bedrijven | Rolcontainerhuren

Website Rolcontainerhuren live

De website Rolcontainerhuren.nl is officieel live gegaan. Na een lange ontwikkeling is het dan eindelijk zover dat wij onze website aan de buitenwereld kunnen tonen. Op de website rolcontainerhuren.nl kunt u gemakkelijk en snel een rolcontainer huren voor , , , groenafval, glas, folie en . Onze oude website rolcontainer-bestellen.nl was toe aan een vernieuwing, daarom hebben wij deze nieuwe website ontwikkeld die erg gemakkelijk te bedienen is.

Rolcontainers

Een rolcontainer huren in onze rolcontainerwebshop is erg gemakkelijk gemaakt! U bedenkt eerst voor welk type afval u een rolcontainer nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld een bedrijf heeft en u wilt het vrijgekomen afval wekelijks laten ophalen dan kunt u een container huren. Na het kiezen van een geschikte afvalsoort krijgt u de vraag welk formaat container u wilt huren. Er zijn kleine rolcontainers met een inhoud van 240 liter (kliko) t/m rolcontainers met een inhoud van 2500 liter voor grote bedrijven. Vervolgens kiest u zelf het aantal ledigingen van de rolcontainer. Moet deze wekelijk worden geleegd of slechts 1x per maand. Hierna kiest u slechts nog de abonnementsduur, des te langer de periode van het abonnement des te meer korting u krijgt. Tot slot is het mogelijk om meer dan één container te huren, om dit te doen kunt u het aantal container gemakkelijk aanvullen.

Rolcontainer huren

Wanneer u het proces heeft afgerond dan krijgt u het abonnement automatisch in uw e-mail inbox. Geen administratieve rompslomp, eenvoudig en snel. Heeft u vragen over onze rolcontainers of over onze services? Dan kunt u altijd even opnemen met onze professionals door te bellen naar 0900-0174 of een e-mail te sturen naar info@rolcontainerhuren.nl.