1100 liter papiercontainer | Oud papier container | Rolcontainerhuren
Rolcontainer 1100 liter formaten
1100 liter papiercontainer | Oud papier container | Rolcontainerhuren
Rolcontainer 1100 liter formaten

1100 liter papiercontainer

  • Rolcontainer met een inhoud 1100 liter.
  • Afmetingen: lengte 121 cm breedte 102 cm hoogte 120 cm
Lediging
1x per 4 weken
1x per 2 weken
1x per week
2x per week
Kies uw looptijd
1 jaar
2 jaar
3 jaar
5 jaar
15,00 per lediging Incl. BTW € 18,15

U wilt snel en voordelig een 1100 liter papiercontainer huren? Dit doet u eenvoudig via Rolcontainerhuren.nl! Bij ons kost het u slechts enkele muisklikken voordat u een contract heeft opgesteld voor het huren van deze container. U bepaalt zelf hoe vaak u de container geleegd wilt hebben en hoe lang het contract moet duren. Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag en ontvang uw papiercontainer binnen 5 werkdagen.

Waarom een 1100 liter papiercontainer huren?

Door een 1100 liter papiercontainer via deze website te huren, kunt u eenvoudig oud papier, karton en ander papierafval weggooien. Deze papiercontainer is gemaakt van kunststof en is uitermate geschikt wanneer u een aanzienlijke hoeveelheid papierafval produceert. Bevat uw papierafval gevoelige informatie? Dan is het verstandig om een rolcontainer voor archiefvernietiging te huren. Dit garandeert discretie bij het vernietigen van het papier.

Welk afval in de 1100 liter papiercontainer?

Er mag enkel papier en karton in de 1100 liter papiercontainer zitten. Heeft u ook ander afval, zoals kunststof of kantine afval? Dan kan een rolcontainer voor bedrijfsafval de uitkomst bieden. Hier mag u namelijk, naast papier en karton, ook andere afvalsoorten ingooien. Daarnaast hebben we ook rolcontainers in diverse formaten voor huisvuil, restafval en glasafval.

Eenvoudig een rolcontainer huren

Wist u dat we onze rolcontainers verhuren aan zowel bedrijven als aan particulieren? Voor een particulier is bijvoorbeeld een 240 liter papiercontainer erg interessant, terwijl voor een bedrijf de 1100 liter container de ideale oplossing kan zijn. Maar welke rolcontainer u ook wilt huren, u regelt het eenvoudig via deze website.

Indien u niet zeker weet of deze container de geschikte oplossing voor uw situatie is, kunt u altijd even contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste rolcontainer soort en het geschikte formaat. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag.

Eigenschappen
Inhoud 1100 liter
Afvalsoort
Hoogte 120 cm
Breedte 102 cm
Lengte 121 cm
Type
Inbegrepen
Wat mag er in een Papierafval container?
Toegestaan
  • (Oud) papier
  • Karton

Het gaat om ongeveer 75% van het afval dat op deze manier als grondstof kan dienen voor nieuwe papierproducten.

Niet toegestaan
  • Textiel
  • Kantine afval
Een maatje groter of kleiner