240 liter papiercontainer

12,00

Categorie:

Beschrijving

Het huren van een 240 liter papiercontainer is erg handig wanneer u regelmatig van een bepaalde hoeveelheid papierafval af moet. Dit geldt overigens niet alleen voor bedrijven, maar ook huishouden hebben baat bij het huren van een papiercontainer. Bij Rolcontainerhuren.nl kunnen we dit voor u regelen! Bestel eenvoudig online en ontvang uw papiercontainer binnen 5 werkdagen.

Welk afval mag in de 240 liter papiercontainer?

In een 240 liter papiercontainer mag u alleen maar (oud) papier en gooien. Door dit te doen, kunnen wij zoveel mogelijk recyclen. Het gaat om ongeveer 75% van het afval dat op deze manier als grondstof kan dienen voor nieuwe papierproducten. Zo dragen wij door middel van onze papiercontainers ons steentje bij aan het milieu.

Heeft u ook ander afval, zoals textiel of kantine afval? Dan is een rolcontainer voor restafval, bedrijfsafval of huisvuil wellicht interessant voor u. De papiercontainer is gemaakt van kunststof.

Eigenschappen van de 240 liter papiercontainer

In een 240 liter papiercontainer kunt u 240 liter aan kwijt. Dit staat gelijk aan ongeveer 4 a 5 standaard vuilniszak. Heeft u meer papierafval? Dan kunt u ook een 1100 liter papiercontainer of een 2500 liter papiercontainer huren

Papiercontainer huren via Rolcontainerhuren.nl

Via onze website kunt u gemakkelijk een contract samenstellen voor het huren van een papiercontainer. U hoeft alleen het formaat van de container te bepalen, hoe vaak wij de container voor u moeten legen en hoe lang het contract mag lopen. Aan de hand van deze specificaties wordt er een tarief voor berekend. Zodra u de bestelling afrondt, gaan wij voor u aan de slag en zorgen we dat binnen 5 werkdagen uw bestelling al zal worden geleverd.

Weet u niet zeker welke container het beste bij uw situatie past? Dan voorziet onze klantenservice u graag van advies! Bel hiervoor naar 0900-0174 of neem online met ons op door het contactformulier in te vullen.

Extra informatie

liter

240