Restafval

Bent u op zoek om op een gemakkelijke manier van uw af te komen? Bij Rolcontainerhuren.nl regelen we dit graag voor u! Wij zorgen ervoor dat u de beschikking krijgt over een container en zullen deze daarnaast regelmatig legen voor u. Het afval recyclen wij, zodat zoveel mogelijk een nieuw leven krijgt. Wij verlenen deze service voor een voordelig all-in tarief! U kunt al onze restafvaloplossingen hieronder bekijken.

Wat is restafval?

Restafval wordt vaak ook wel , MKB afval of genoemd. Wanneer u op zoekt bent naar een rolcontainer voor deze specifieke afvalsoort, moet u wel zeker weten of uw afval onder deze categorie valt. Onder andere hout, textiel, , kunststof en plastic kwalificeren wij onder restafval. Daarnaast moet u er op letten dat u niet meer dan 5 procent glas in deze rolcontainer mag gooien. Indien u meer heeft, kunt u ook voor een glascontainer kiezen! Op onze website kunt u per container een overzicht vinden van toegestane materialen. Heeft u hier vragen over? Schroom dan niet om met ons op te nemen.

Welke rolcontainer voor restafval heb ik nodig?

Het formaat van uw restafval rolcontainer hangt af van de hoeveelheid afval die u verwacht te produceren. Zo heeft een gemiddeld huishouden een minder grote rolcontainer nodig dan een bedrijf of organisatie. Wij hebben containers beschikbaar tussen de 240- en 2.500 liter, zodat er voor iedere klant wel een juist formaat aanwezig is! U kunt zelf bepalen hoe vaak wij langskomen om uw rolcontainer te legen. Kiest u ervoor dat wij elke week langskomen, of is eens per maand al voldoende?

Eenvoudig een restafval rolcontainer huren

Binnen een paar klikken heeft u via onze een rolcontainer voor restafval besteld. Wij kunnen uw bestelde product al binnen vijf werkdagen bij u leveren! U betaalt bij Rolcontainerhuren.nl altijd een all-in tarief, die afhangt van het formaat van de rolcontainer en het aantal keer dat wij uw rolcontainer komen ledigen. Op deze manier zal u nooit voor vervelende verrassingen komen te staan en was het huren van een rolcontainer voor restafval nog nooit zo makkelijk!