Restafval

Zoekt u een manier om van uw af te komen? Bij Rolcontainerhuren.nl regelen we dit graag voor u! Niet alleen zorgen we dat u over een container beschikt, maar al uw verzamelde afval zullen we ook regelmatig ophalen en recyclen. Zo zorgen we dat zoveel mogelijk een nieuw leven krijgt en dit allemaal tegen een voordelig all-in tarief! Bekijk al onze restafvaloplossingen hieronder.

Wat is restafval?

Restafval wordt vaak ook wel , MKB afval of genoemd. Indien u zoekt naar een rolcontainer voor deze afvalsoort, is het belangrijk om na te gaan of uw afval wel echt onder deze categorie valt. Hout, textiel, , kunststof en plastic kwalificeren bijvoorbeeld allemaal als restafval. Eigenlijk al het lichte afval mag in een restafvalcontainer worden gegooid. Let wel goed op, u mag bijvoorbeeld niet meer dan 5 procent glas in deze rolcontainer gooien. Heeft u meer dan 5 procent? Dan is een glascontainer de ideale oplossing. Op onze website kunt u per container een overzicht vinden van toegestane materialen, maar uiteraard kunt u ook altijd met ons opnemen indien u twijfelt of bepaalde afvalsoorten in uw container mogen.

Welke rolcontainer restafval heb ik nodig?

Het type rolcontainer restafval dat u nodig heeft hangt af van de hoeveelheid afval die u produceert. Voor huishoudens zou een kleiner formaat, zoals een 240 liter, prima volstaan. Heeft u een bedrijf of organisatie? Dan is een groter formaat vaak handiger. Onze grootste container kan maar liefst 2.500 liter aan afval aan. Niet alleen kunt u de inhoud van de rolcontainer bepalen, ook het aan ledigingen heeft u zelf in de hand. Zo kunnen we uw afval iedere week ophalen, maar iedere maand kan ook.

Eenvoudig een rolcontainer restafval huren

Via de van Rolcontainerhuren.nl heeft u in slechts een paar klikken een rolcontainer voor restafval besteld. De prijs hangt af van zowel het formaat van de rolcontainer als van het aantal keer dat wij uw afval komen ophalen. Uiteindelijk betaalt u een all-in tarief. Hierbij is zowel de plaatsing als de huur van de rolcontainer en de verwerking van het afval inbegrepen. Op deze manier zal u nooit voor vervelende verrassingen komen te staan en was het huren van een rolcontainer voor restafval nog nooit zo makkelijk!