Bedrijfsafval Almere

Bedrijfsafval Almere | Rolcontainer Huren

Hoe u het ook went of keert, als onderneming in de omgeving van Almere zult u altijd afval produceren. Het afval van bedrijven wordt genoemd. De gemeente Almere heeft geen verplichting om dit afval in te zamelen en te verwerken, waardoor u zelf een oplossing dient te bedenken. In uw milieuvergunning staat hoe u om dient te gaan met verschillende afvalstromen zoals glasafval, plastic en papierafval. Heeft u geen milieuvergunning? Dan zijn de richtlijnen uit het Landelijk afvalbeheerplan op u van toepassing.

Wanneer u een gecertificeerde oplossing zoekt voor uw , dan kan Rolcontainerhuren.nl u verder helpen. Wij staan op de VIHB-lijst voor erkende afvalinzamelaars onder de naam van ons moederbedrijf Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Wij kunnen al onze oplossingen voor bedrijfsafval binnen tien werkdagen bij u in Almere leveren.

Mogelijkheden voor bedrijfsafval Almere

U heeft in Almere een aantal mogelijkheden om als bedrijf van uw afval te geraken. Wanneer uw onderneming gevestigd is binnen het verzorgingsgebied van Stadsreiniging, en wanneer uw afvalstromen niet teveel afwijken van huishoudelijk afval, dan kunt u een contract afsluiten bij de gemeente. U krijgt op dat moment toegang tot de inzamelingsmiddelen van de gemeente Almere. Daarnaast heeft u ook de keuze om een voordelig contract af te sluiten met een commerciële partij. Welke partijen hiervoor geschikt zijn vindt u op de zogenaamde VIHB-lijst met erkende afvalinzamelaars. Rolcontainerhuren.nl kan u helpen met rolcontainers voor diverse afvalstromen in verschillende formaten.

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval Almere

Via onze website sluit u binnen enkele klikken gemakkelijk en voordelig een contract af voor uw bedrijfsafval. U bent hierin heel flexibel. Zo kunt u het formaat van de container kiezen, de duur van het contract en het aantal keer dat wij de rolcontainer(s) bij u moeten komen legen in een bepaalde periode. Nadat u het contract via onze website heeft ingestuurd, zorgen we dat u binnen tien werkdagen uw rolcontainer(s) in Almere ontvangt.