Bedrijfsafval Den Haag

Bedrijfsafval Den Haag | Rolcontainer Huren

Nederlandse gemeenten zijn alleen verantwoordelijk voor de inzameling van huisvuil. Dit betekent dat er voor in Den Haag dus andere regels gelden dan voor . Als onderneming bent u in principe zelf verantwoordelijk voor de inzameling en verwerking van uw bedrijfsafval in Den Haag. Uiteraard dient dit wel binnen de regels van de overheid te gebeuren. Rolcontainerhuren.nl kan u hier een handje bij helpen! Wij zijn gecertificeerd om uw in Den Haag af te voeren en te laten verwerken door een erkend afvalverwerker. Hiermee bieden wij u een professionele en flexibele oplossing voor de verwerking van uw afval.

Mogelijkheden om bedrijfsafval af te voeren Den Haag

De gemeente Den Haag houdt zich nadrukkelijk niet bezig met de inzameling en verwerking van bedrijfsafval. Dit betekent dat ondernemingen in Den Haag zijn aangewezen op commerciële partijen die gecertificeerd zijn om bedrijfsafval af te voeren. Welke bedrijven dit zijn kunt u zien op de zogenaamde VIHB-lijst. Rolcontainerhuren.nl staat hier vermeld onder de naam Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Wanneer u als onderdeel van uw bedrijfsproces grote hoeveelheden afval produceert, dan heeft u waarschijnlijk een milieuvergunning. Hierin staan bijzondere regels met betrekking tot uw bedrijfsafval. Heeft u geen milieuvergunning, dan houdt u zich aan de richtlijnen uit het Landelijk Afvalbeheerplan (LAP). Rolcontainerhuren.nl biedt u een professionele oplossing voor uw bedrijfsafval, die bovendien binnen uw milieuvergunning of het LAP past. Wij leveren onze rolcontainers binnen vijf dagen door heel , dus ook in Den Haag.

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval Den Haag

In onze vindt u betaalbare rolcontainers voor alle gangbare afvalstoffen zoals glas, en en bedrijfsafval in Den Haag. Het contract dat bij deze rolcontainers hoort, sluit u eenvoudig af via onze website. Hierbij bent u flexibel en kunt u zelf bepalen wat de looptijd van het contract wordt en hoe vaak wij de container(s) bij u komen legen. Wanneer u vragen heeft of er even niet uitkomt, dan helpt onze klantenservice u graag persoonlijk verder per telefoon of e-mail. Schroom dus vooral niet om met ons op te nemen!