Bedrijfsafval Den Haag

Bedrijfsafval Den Haag | Rolcontainer Huren

se gemeenten zijn bij wet enkel verantwoordelijk voor de inzameling van huishoudelijk afval. Dit houdt in dat er voor Den Haag andere regels gelden dan voor . In beginsel zijn alle ondernemingen zelf verantwoordelijk voor de inzameling en verwerking van het afval dat zij produceren. Uiteraard dient dit wel binnen de regels van de overheid te gebeuren. Rolcontainerhuren.nl is gecertificeerd om uw af te voeren en te laten verwerken door een erkend afvalverwerker. Wij leveren onze rolcontainers voor ook in Den Haag. Hiermee bieden wij u een professionele en flexibele oplossing voor uw .

Mogelijkheden voor Den Haag

De gemeente Den Haag houdt zich nadrukkelijk niet bezig met de inzameling en verwerking van . Dit betekent dat ondernemingen in Den Haag zijn aangewezen op commerciƫle partijen die gecertificeerd zijn om op te halen. Welke bedrijven dit zijn kunt u zien op de zogenaamde VIHB-lijst. Rolcontainerhuren.nl staat hier vermeld onder de naam Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Wanneer u als onderdeel van uw bedrijfsproces grote hoeveelheden afval produceert, dan heeft u waarschijnlijk een milieuvergunning. Hierin staan bijzondere regels met betrekking tot uw . Heeft u geen milieuvergunning, dan houdt u zich aan de richtlijnen uit het Landelijk Afvalbeheerplan (LAP). Rolcontainerhuren.nl biedt u een professionele oplossing voor uw die bovendien binnen uw milieuvergunning of het LAP past. Wij leveren onze rolcontainers binnen vijf dagen door heel dus ook in Den Haag.

Betaalbare oplossing voor uw Den Haag

In onze vindt u betaalbare rolcontainers voor alle gangbare afvalstoffen zoals glas, en . Het contract dat bij deze rolcontainers hoort sluit u eenvoudig af via onze website. Hierbij bent u flexibel en kunt u zelf bepalen wat de looptijd van het contract wordt en hoe vaak wij de container(s) bij u in Den Haag komen legen. Wanneer u vragen heeft of er even niet uitkomt, dan helpt onze klantenservice u graag persoonlijk verder per telefoon of e-mail. Schroom dus vooral niet om met ons op te nemen.