Bedrijfsafval Leiden

Bedrijfsafval Leiden | Rolcontainer Huren

In rekenen gemeenten alleen de inzameling van huishoudelijk afval tot hun takenpakket, voor zijn zij niet verantwoordelijk. Dit betekent dat bedrijven altijd zelf een oplossing moeten zoeken voor het afval dat zij produceren en dit is dus ook in Leiden het geval. Hoe u met uw afval om dient te gaan is vaak grotendeels vastgelegd in een milieuvergunning. Voor bedrijven die geen milieuvergunning hebben is er het Landelijk Afvalbeheerplan, hier staan onder andere richtlijnen in voor het gescheiden inzamelen van bepaalde afvalstromen. Het is uw eigen taak om een partij te vinden die het afval vervolgens bij u inzamelt op een manier die voldoet aan de regels en richtlijnen. Rolcontainerhuren.nl kan u u hiermee helpen, u sluit uw contract op eenvoudige wijze online af via onze website.

Mogelijkheden voor

Tot voor kort kon u voor uw een contract afsluiten met de gemeente Leiden. Medewerkers van de gemeente kwamen het afval in dit geval bij u ophalen en vervolgens werd het afval door de gemeente verwerkt. Inmiddels heeft de gemeente Leiden deze activiteiten verkocht aan het bedrijf Vliko, omdat commerciƫle partijen deze dienstverlening veel concurrerender aan kunnen bieden. Het staat u, als onderneming in Leiden, vrij om een contract af te sluiten met welke commerciƫle partij dan ook, zolang deze is gecertificeerd voor de afvoer van uw . Rolcontainerhuren.nl is onderdeel van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward en is daarmee erkend als inzamelaar van . Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u flexibele oplossingen bieden voor een concurrerende prijs.

Betaalbare oplossing voor uw in Leiden

Wij zijn uw totaalleverancier als het gaat om een betaalbare oplossing voor de inzameling van uw in Leiden. Van glascontainer tot rolcontainer voor en van tot binnen vijf werkdagen verzorgen wij het voor u. Bovendien kunt u alles gemakkelijk zelf via onze website regelen op een moment dat dit u uitkomt. U bent hierbij flexibel in de contractduur, de grootte van de container(s) en het aantal ledigingen in een bepaalde periode. Wanner u het contract instuurt via onze website verzorgen wij vervolgens de rest voor u. Uiteraard heeft u ook altijd de mogelijkheid voor persoonlijke ondersteuning van onze klantenservice. Tijdens onze openingstijden kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken.