Bedrijfsafval Leiden

Bedrijfsafval Leiden | Rolcontainer Huren

U zoekt een oplossing voor uw in Leiden? Hoe u met dit afval om dient te gaan, is vaak grotendeels vastgelegd in een milieuvergunning. Voor bedrijven die geen milieuvergunning hebben is er het Landelijk Afvalbeheerplan. Hier staan onder andere richtlijnen in voor het gescheiden inzamelen van bepaalde afvalstromen. Rolcontainerhuren.nl kan u helpen met het inzamelen van uw op een manier die voldoet aan de regels en richtlijnen. Sluit uw contract op eenvoudige wijze online af via onze website.

Mogelijkheden voor bedrijfsafval Leiden

In rekenen gemeenten alleen de inzameling van huishoudelijk afval tot hun takenpakket, voor bedrijfsafval zijn zij niet verantwoordelijk. Dit betekent dat u als bedrijf altijd zelf een oplossing moeten zoeken.

Tot voor kort kon u voor uw bedrijfsafval een contract afsluiten met de gemeente Leiden. Medewerkers van de gemeente kwamen het afval in dit geval bij u ophalen en vervolgens werd het afval door de gemeente verwerkt. Inmiddels heeft de gemeente Leiden deze activiteiten verkocht aan het bedrijf Vliko, omdat commerciële partijen deze dienstverlening veel concurrerender aan kunnen bieden.

Het staat u als onderneming in Leiden vrij om een contract af te sluiten met welke commerciële partij dan ook, zolang deze is gecertificeerd voor de afvoer van uw bedrijfsafval. Rolcontainerhuren.nl is onderdeel van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward en is daarmee erkend als inzamelaar van bedrijfsafval. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u flexibele oplossingen bieden voor een concurrerende prijs.

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval in Leiden

Wij zijn uw totaalleverancier als het gaat om een betaalbare oplossing voor de inzameling van uw bedrijfsafval in Leiden. Van een rolcontainer voor tot , en van tot , binnen vijf werkdagen verzorgen we het voor u. Bovendien kunt u alles gemakkelijk zelf via onze website regelen op een moment dat dit u uitkomt. U bent hierbij flexibel in de contractduur, de grootte van de container(s) en het aantal ledigingen in een bepaalde periode. Wanneer u het contract instuurt via onze website, verzorgen wij vervolgens de rest voor u. Uiteraard heeft u ook altijd de mogelijkheid voor persoonlijke ondersteuning van onze klantenservice. Tijdens onze openingstijden kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken.