Bedrijfsafval Meppel

Bedrijfsafval Meppel | Rolcontainer Huren

De gemeente Meppel zamelt geen meer in via rolcontainers. Alleen bedrijven in de binnenstad mogen nog tegen een tarief gebruik maken van de ondergrondse containers. Dit betekent dat bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het afvoeren van hun in Meppel. Wel moet dit gebeuren volgens de richtlijnen van een milieuvergunning of het Landelijk Afvoer Plan. Op deze pagina leggen we u meer uit over de verschillende mogelijkheden die u heeft als bedrijf in Meppel.

Bedrijfsafval afvoeren mogelijkheden in Meppel

Als bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden voor het afvoeren van uw bedrijfsafval in Meppel. U kunt hierbij kiezen voor een particuliere partij die gecertificeerd is voor het afvoeren van bedrijfsafval. Een overzicht van deze bedrijven kunt u op de zogenaamde VIHB-lijst vinden. U vindt Rolcontainerhuren.nl bijvoorbeeld op deze lijst onder de naam Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Wij zijn in heel gecertificeerd voor het afvoeren van bedrijfsafval, dus ook bij u in Meppel.

Rolcontainers voor bedrijfsafval in Meppel

Als u kiest voor de service van Rolcontainerhuren.nl heeft u de keuze uit een groot aanbod aan rolcontainers, verschillend in formaat en afvalstroom. Wij hebben containers variërend in formaat van 240 liter tot en met 1.600 liter. U vindt bij ons bovendien onder andere containers geschikt voor , en . Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwde manier om uw documenten te vernietigen, kiest u voor onze container voor . Deze komt met een solide slot, zodat uw documenten veilig opgeborgen liggen tot deze milieuvriendelijk worden vernietigd.

Flexibele en betaalbare oplossing bij een erkende partner

Voor een betaalbare en flexibele oplossing voor uw bedrijfsafval in Meppel bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons uw contract volledig afstemmen op uw behoeftes. Daarnaast kiest u, naast het type afval en het formaat van de container, ook hoe vaak u de container wilt laten ledigen. Dat kan bijvoorbeeld al vanaf 2x per week tot maandelijks. U kiest bovendien ook zelf de duur van uw contract. Heeft u vragen over het samenstellen van uw contract? Neem vrijblijvend met ons. Onze medewerkers helpen u hier graag bij.