Bedrijfsafval Rotterdam

Bedrijfsafval Rotterdam | Rolcontainer Huren

Heeft u een onderneming? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de inzameling van uw in Rotterdam. De gemeente is namelijk alleen verantwoordelijk voor de inzameling en verwerking van het afval van de Rotterdamse huishoudens. Alle bedrijven in Rotterdam zijn vrij, om binnen de richtlijnen van een milieuvergunning of het Landelijk Afvalbeheerplan (LAP), voor een eigen oplossing te kiezen met betrekking tot de afvoer en verwerking van hun afval. Een rolcontainer voor van Rolcontainerhuren.nl kan in Rotterdam in dat geval de uitkomst bieden!

Mogelijkheden voor bedrijfsafval Rotterdam

In de gemeente Rotterdam heeft u twee keuzes als het gaat om de inzameling en verwerking van bedrijfsafval.

  1. U kunt ervoor kiezen om bedrijfsreinigingsrecht te betalen en de afvoer van uw bedrijfsafval door de gemeente te laten verzorgen. In dat geval wordt u op basis van uw bedrijfstype in een categorie ingedeeld (A, B, C of D) en wordt de hoogte van het bedrag bepaalt op basis van de oppervlakte van uw bedrijf. De gemeente Rotterdam hanteert deze werkwijze omdat een supermarkt gemiddeld genomen bijvoorbeeld vele malen meer afval produceert dan een kledingwinkel.
  2. Valt u buiten deze categorieën, of bent u op zoek naar een voordeligere oplossing? Dan kunt u een contract afsluiten bij een erkend bedrijf uit de VIHB-lijst. Deze bedrijven zijn gecertificeerd om uw bedrijfsafval in Rotterdam op te halen en te (laten) verwerken.

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval in Rotterdam

Rolcontainerhuren.nl staat op de VIHB-lijst, vermeld onder de naam Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Wij zijn gecertificeerd om uw bedrijfsafval in Rotteradm in te zamelen en te laten verwerken door een erkend afvalverwerker. Op onze website vindt u diverse rolcontainers voor bedrijfsafval, papierafval en glasafval welke wij binnen tien werkdagen door heel (dus ook in Rotterdam) kunnen plaatsen. Een contract sluit u binnen slechts een paar klikken af via onze website. Hierbij heeft u alle vrijheid om zelf de looptijd van het contract en het aantal ledigingen te bepalen. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!