360 liter container

360 liter container | Rolcontainer Huren
Een 360 liter container is een minicontainer. Deze afvalcontainers worden door bedrijven en particulieren gebruikt om afvalsoorten zoals , , papier en glas af te voeren. Op deze pagina ziet u al onze rolcontainers in deze categorie. U kunt gemakkelijk zelf een contract samenstellen voor onze dienstverlening. Dit doet u in slechts enkele klikken op onze website. U bepaalt dan zelf de afvalsoort, omvang van de container, het aantal ledigingen en de looptijd van uw contract. Wel zo gemakkelijk!

Een 360 liter container huren voor uw afval

Een rolcontainer met inhoud van 360 liter is net wat groter dan een standaard Kliko van 240 liter. Echter wordt een Kliko met inhoud van 240 liter vaker gebruikt. Deze containers zijn multi-inzetbaar en worden bijvoorbeeld toegepast door particulieren, bedrijven, festivals en gemeenten. In ons assortiment vindt u daarom de Kliko van 240 liter als alternatief voor de rolcontainer van 360 liter.

Waarom een 360 liter container huren?

Wij hebben 240 liter en 500 liter rolcontainers beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Deze formaten komen het dichtst in de buurt van 360 liter. De container van 240 liter is een minicontainer met twee wielen, terwijl de container met inhoud van 500 liter is voorzien van vier zwenkwielen. Wij leveren onze containers vaak aan de wat grotere organisaties, die wekelijks een flinke hoeveelheid afval af te voeren hebben. Al onze rolcontainers zijn zeer stevig en zijn bovendien gemakkelijk te hanteren. Wanneer onze chauffeur uw container komt legen, dan hoeft u alleen te zorgen dat deze makkelijk bereikbaar is vanaf de openbare weg. De chauffeur leegt uw container vervolgens en zet deze daarna weer op zijn plek.

Huur uw container via rolcontainerhuren.nl

Rolcontainerhuren.nl is onderdeel van Van Lier Containers uit Bolsward. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat gematigd is om uw afval in te zamelen en vervolgens te laten verwerken door bedrijven die hiertoe bevoegd zijn. Wij zijn in heel actief en hanteren heldere voorwaarden. Bovendien is het afsluiten van uw contract zo gepiept. Ondersteuning nodig? Dan kunt u tijdens de openingstijden van onze klantenservice telefonisch met ons opnemen (lokaal tarief).