360 liter container

360 liter container | Rolcontainer Huren
Een 360 liter container is een kleine container. Deze afvalcontainers worden door bedrijven en particulieren gebruikt om afvalsoorten zoals , , en af te voeren. Op deze pagina kunt u al onze rolcontainers in deze categorie vinden. Op onze website stelt u in enkele klikken gemakkelijk zelf een contract samen voor onze dienstverlening. U kunt dan zelf de afvalsoort, omvang van de container, het aantal ledigingen en de looptijd van uw contract bepalen. Dat is wel zo gemakkelijk!

Een 360 liter container huren voor uw afval

Een 360 liter container is net wat groter dan een standaard kliko van 240 liter. Een kliko met inhoud van 240 liter wordt echter vaker gebruikt. U kunt deze containers op verschillende manieren inzetten. Deze worden bijvoorbeeld toegepast door particulieren, bedrijven, festivals en gemeenten. De 240 liter kliko vindt u daarom in ons assortiment als alternatief voor de rolcontainer van 360 liter.

Waarom een 360 liter container huren?

Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij 240 liter en 500 liter rolcontainers beschikbaar. Dit zijn de formaten die het dichtst in de buurt van 360 liter komen. De container van 240 liter is een minicontainer met twee wielen, terwijl de container met inhoud van 500 liter vier zwenkwielen heeft. Wij leveren onze containers regelmatig aan de wat grotere organisaties, die wekelijks een flinke hoeveelheid afval af te voeren hebben. Ook voor kleinere bedrijven en particulieren kunnen deze containers echter zeer geschikt zijn. Al onze rolcontainers zijn zeer stevig en deze zijn bovendien gemakkelijk te hanteren. Wanneer onze chauffeur uw container komt legen, hoeft u er alleen voor te zorgen dat deze makkelijk bereikbaar is vanaf de openbare weg. De chauffeur leegt uw container vervolgens en zet de container daarna weer op zijn plek.

Huur uw container via rolcontainerhuren.nl

Rolcontainerhuren.nl is onderdeel van Van Lier Containers uit Bolsward. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat erkend is om uw afval in te zamelen en vervolgens te laten verwerken door bedrijven die hiertoe bevoegd zijn. Wij zijn in heel actief en hanteren heldere voorwaarden. Bovendien is het afsluiten van uw contract eenvoudig op onze website te regelen. Heeft u hulp nodig of nog vragen? Dan kunt u tijdens de openingstijden van onze klantenservice telefonisch met ons opnemen.