Bedrijfsafval Utrecht

Bedrijfsafval Utrecht | Rolcontainer Huren

De gemeente Utrecht is net als alle andere Nederlandse gemeenten niet verplicht om het afval van bedrijven in te zamelen en te verwerken. Daarom gelden er in Utrecht voor bedrijven andere regels dan voor huishoudens als het over de inzameling en verwerking van afval gaat. U bent verplicht om als bedrijf zelf een oplossing te regelen voor uw in Utrecht. Deze oplossing dient te voldoen aan de eisen die in uw milieuvergunning worden gesteld of aan de richtlijnen uit het Landelijk Afvalbeheerplan. Rolcontainerhuren.nl is een erkend bedrijf om uw in te zamelen en te laten verwerken. Wij kunnen onze rolcontainers binnen vijf werkdagen bij u plaatsen! Hieronder ziet u ons aanbod:

Mogelijkheden voor bedrijfsafval

In Utrecht heeft u diverse mogelijkheden als het om een oplossing voor de inzameling van uw bedrijfsafval gaat. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een contract af te sluiten bij Stadsbedrijven. Dit is een onderdeel van de gemeente.

Een andere mogelijkheid is om een contract af te sluiten bij een andere commerciële partij, zolang dit bedrijf maar gecertificeerd is voor de afvoer van bedrijfsafval. U kunt dit controleren op de zogenaamde VIHB-lijst. Rolcontainerhuren.nl is een onderdeel van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward en is onder deze naam terug te vinden op de betreffende lijst. Wij bieden gecertificeerde oplossingen aan voor uw bedrijfsafval in de vorm van handige rolcontainers. Een contract voor de verhuur van een rolcontainer sluit u eenvoudig af via onze .

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval in Utrecht

Onze rolcontainers zijn beschikbaar in verschillende formaten en voor alle voorkomende bedrijfsafvalstoffen. Denk hierbij aan restafval, papierafval en glasafval. De oplossing die we ondernemingen uit Utrecht bieden is volledig flexibel en de looptijd van het contract en het aantal ledigingen kunt u dan ook helemaal zelf bepalen. Vervolgens ziet u gelijk wat dit u maandelijks gaat kosten. Wanneer u persoonlijke ondersteuning wenst, kunt u opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 0900-0174 of stel uw vraag per e-mail.