Bedrijfsafval Utrecht

Bedrijfsafval Utrecht | Rolcontainer Huren

De gemeente Utrecht is net als alle andere se gemeenten niet verplicht om het afval van bedrijven in te zamelen en te verwerken. Daarom gelden er in Utrecht voor bedrijven andere regels dan voor huishoudens als het over de inzameling en verwerking van afval gaat. U bent verplicht om als bedrijf zelf een oplossing te regelen voor uw . Deze oplossing dient te voldoen aan de eisen die in uw milieuvergunning worden gesteld of (indien uw onderneming geen milieuvergunning heeft) aan de richtlijnen uit het Landelijk Afvalbeheerplan. Rolcontainerhuren.nl is erkend om uw in te zamelen en te laten verwerken. Wij kunnen onze rolcontainers binnen vijf werkdagen bij u plaatsen.

Mogelijkheden voor

In Utrecht heeft u diverse mogelijkheden als het om een oplossing voor de inzameling van uw gaat. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een contract af te sluiten bij Stadsbedrijven. Dit is een onderdeel van de gemeente. Maar het staat u tevens vrij om een contract af te sluiten bij een andere commerciƫle partij, zolang dit bedrijf gecertificeerd is voor de afvoer van . U kunt dit controleren op de zogenaamde VIHB-lijst. Rolcontainerhuren.nl is een onderdeel van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward en is onder deze naam terug te vinden op de betreffende lijst. Wij bieden gecertificeerde oplossingen voor in de vorm van handzame rolcontainers. Een contract voor de verhuur van een rolcontainer sluit u eenvoudig af via onze .

Betaalbare oplossing voor uw in Utrecht

Onze rolcontainers zijn beschikbaar in verschillende formaten en voor alle voorkomende stoffen. Denk hierbij aan papier en glas. De oplossing die wij ondernemingen uit Utrecht bieden is volledig flexibel en de looptijd van het contract en het aantal ledigingen kunt u zelf bepalen. Vervolgens ziet u gelijk wat dit u maandelijks gaat kosten en kunt u het contract eenvoudig online afsluiten. Wanneer u persoonlijke ondersteuning wenst kunt u opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 0900-0174 of stel uw vraag per e-mail.