Bedrijfsafval Zwolle

Bedrijfsafval Zwolle | Rolcontainerhuren.nl

Net als in de rest van bent u als bedrijf in de gemeente Zwolle zelf verantwoordelijk voor de verwerking van uw bedrijfsafval in Zwolle. Hierbij dient u rekening te houden met verschillende regels en richtlijnen die bijvoorbeeld in uw omgevingsvergunning staan. Wanneer er geen milieuvergunning is afgegeven voor uw bedrijf, dan dient u zich te houden aan de richtlijnen uit het Landelijk Afvalbeheerplan. Vervolgens kunt u zelf een commerciële partij kiezen die een gecertificeerde oplossing voor uw zakelijke afval kan bieden. Rolcontainerhuren.nl kan u hierbij helpen in de vorm van een bedrijfscontainer. Een contract voor afvoer en verwerking van uw zakelijke afvalstoffen in Zwolle is met enkele klikken geregeld.

Rolcontainerhuren.nl is een erkend bedrijf om bedrijfsafval in Zwolle in te zamelen

Als bedrijf in Zwolle kunt u bij diverse commerciële partijen terecht voor de inzameling en verwerking van uw . Welke partijen hier in bevoegd voor zijn, vindt u terug op de zogenaamde VIHB-lijst. Omdat Rolcontainerhuren.nl een merk is van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward, vindt u ons onder deze naam terug op de betreffende lijst. Wij zijn erkend om uw in te zamelen en te laten verwerken door een erkend afvalverwerker.

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval in Zwolle

Zoals u hierboven hebt kunt zien, bieden wij in Zwolle diverse rolcontainers aan die geschikt zijn voor de inzameling van veelvoorkomende afvalstoffen. Denk bijvoorbeeld aan restafval, papierafval, of glas. Deze containers zijn er bijna allemaal in verschillende maten en de contractduur en het aantal ledigingen bepaalt u helemaal zelf. Bij elke aanpassing van het contract ziet u bovendien op overzichtelijke wijze wat het effect is op de prijs van uw contract. U formaliseert het contract door het op te sturen via onze website. Vervolgens zorgen wij dat alles binnen vijf werkdagen voor u geregeld is.