Bedrijfsafval Zwolle

Bedrijfsafval Zwolle | Rolcontainer Huren

In de gemeente Zwolle zijn bedrijven, net als elders in verplicht om zelf een oplossing te verzorgen voor het afval dat zij produceren. Gemeenten zijn in namelijk alleen verantwoordelijk voor het ophalen en verwerken van afval dat afkomstig is van huishoudens. Uiteraard is de inzameling en verwerking van wel aan diverse regels en richtlijnen gebonden. Dit staat bijvoorbeeld in uw milieuvergunning vermeld. Wanneer er geen milieuvergunning is afgegeven voor uw bedrijf, dan dient u zich te houden aan de richtlijnen uit het Landelijk Afvalbeheerplan. Vervolgens kunt u zelf een commerciƫle partij kiezen die een gecertificeerde oplossing voor uw zakelijke afval kan bieden. Rolcontainerhuren.nl kan u hierbij helpen. Een contract voor afvoer en verwerking van uw zakelijke afvalstoffen in Zwolle is met enkele klikken geregeld.

Mogelijkheden voor

In Zwolle was het tot 1 juli 2016 mogelijk om uw zakelijke afval op te laten halen door ROVA en hiervoor reinigingsrecht te betalen aan de gemeente Zwolle. Inmiddels is de gemeente met deze regeling gestopt. Dit betekent dat u als bedrijf in Zwolle alleen nog bij commerciƫle partijen terecht kunt voor inzameling en verwerking van uw . Welke partijen hier in bevoegd voor zijn, vindt u terug op de zogenaamde VIHB-lijst. Omdat Rolcontainerhuren.nl een merk is van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward, vindt u ons onder deze naam terug op de betreffende lijst. Wij zijn erkend om uw in te zamelen en te laten verwerken door een erkend afvalverwerker.

Betaalbare oplossing voor uw in Zwolle

Zoals u op onze website kunt zien, bieden wij in Zwolle diverse rolcontainers aan die geschikt zijn voor de inzameling van veelvoorkomende afvalstoffen. Denk bijvoorbeeld aan papier, of glas. Deze containers zijn er bijna allemaal in verschillende maten en de contractduur en het aantal ledigingen bepaalt u helemaal zelf. Bij elke aanpassing van het contract ziet u bovendien op overzichtelijke wijze wat het effect is op de prijs van uw contract. U formaliseert het contract door het op te sturen via onze website. Vervolgens zorgen wij dat alles binnen vijf werkdagen voor u geregeld is.