35 Ossenaren betrapt op afval naast container neerzetten

35 Ossenaren betrapt op afval naast container neerzetten

In het Brabantse Oss zijn dankzij extra controles de laatste maand 35 mensen betrapt op het plaatsen van afval naast een ondergrondse container. De extra controles werden door de boa’s uitgevoerd omdat de gemeente het dumpen van afval strenger wil aanpakken. Dit is voor veel mensen namelijk een doorn in het oog.

Overlast door afval naast container

Dat het dumpen van afval voor veel mensen een doorn in het oog is, mag geen verrassing heten. Het levert namelijk nogal wat overlast op. Ook in de Schilderswijk in Den Haag kunnen ze hierover meepraten. Door werkzaamheden kunnen de vuilniswagens in sommige straten het afval niet meer ophalen. De dumpingen die hierop volgen zorgen er zelfs al voor dat er ratten door de straten lopen.

Boete voor plaatsen afval naast container

Zoals men in Oss laat zien, is het dumpen van afval niet zonder risico’s. Wanneer iemand hierop wordt betrapt kan er mogelijk een boete volgen. In Oss hebben ze het nu eerst bij een waarschuwing gelaten. De daders kregen de regels voor het aanbieden van afval nog eens uitgelegd. Bij een volgende overtreding volgt er wel direct een boete. Dan zal er 100 euro betaald moeten worden. De boa’s zullen de komende tijd ook streng blijven controleren op het dumpen van afval naast de containers.

Huur een rolcontainer voor uw overtollige afval

Heeft u last van overtollig afval? Dump dit dan dus niet zomaar naast een container. Er zijn betere en milieuvriendelijkere oplossingen voor uw afvalprobleem. U kunt namelijk ook een rolcontainer huren. In onze vindt u rolcontainers voor verschillende afvalstromen, zoals , , en . Daarnaast vindt u bij ons ook verschillende formaten, van 240 tot en met 1.600 liter. U kiest bovendien zelf het aantal ledigingen en de contractduur, waardoor u uw contract helemaal kunt afstemmen op uw afvalbehoefte. Heeft u vragen over het huren van een rolcontainer als particuliere? U kunt vrijblijvend met ons opnemen.