restafval containers puilen uit door corona

Restafvalcontainers puilen uit door corona

‘Werk thuis, tenzij het niet anders kan’. Dit advies hebben we in regelmatig gehoord. Het coronavirus zorgt ervoor dat we met zijn allen steeds meer thuis zijn gaan werken. Veel huishoudens produceren hierdoor een grotere hoeveelheid dan dat ze voorheen deden, met als gevolg dat de containers dit jaar regelmatig uitpuilen.

Meer restafval, minder bedrijfsafval

Door het vele thuiswerken wordt er minder opgehaald. Dit geldt voor de kantoorpanden, maar ook de verschillende horecagelegenheden produceren minder afval. De hoeveelheid afval die de bedrijven normaal gesproken produceren, is simpelweg doorgeschoven naar de rolcontainers van de huishoudens. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld koffiecups, lege pennen en papier, maar ook het verpakkingsmateriaal van besteld eten en bestelde pakketten vullen de containers.

Het verschil met de eerste coronagolf

Zowel tijdens de eerste als de tweede coronagolf is er benadrukt dat we zoveel mogelijk thuis moeten werken. Nu we zoveel tijd thuis moeten doorbrengen, zijn we veel gaan klussen. Het is nu minder druk bij de milieustraten dan tijdens de eerste golf, maar we zijn we er zeker niet minder op gaan klussen. Mensen gaan hier momenteel anders mee om en doen af en toe een kleine klus tussendoor in plaats van hele projecten. Hierdoor zijn de rijen bij de milieustraten afgenomen en verdwijnt er nu ook een deel van het afval in de restafval containers.

Restafval laten afvoeren door Rolcontainerhuren.nl

Zoekt u een handige oplossing voor uw restafval? Via Rolcontainerhuren.nl kunt u eenvoudig en voordelig uw afval laten afvoeren en recyclen. Zo zorgen we er met zijn allen voor een schoner . Stel uw contract voor het huren van een rolcontainer eenvoudig samen via onze . Wij hebben rolcontainers beschikbaar voor , restafval, , en restafval. Voor meer informatie kunt u uiteraard met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0900-0174, maar u kunt ook ons online contactformulier invullen.