bedrijfsafval efficient laten afvoeren door gemeente

Samenwerken bij het ophalen van bedrijfsafval

Tot nu haalde in Amsterdam de verschillende afvalbedrijven en de gemeente alleen het van hun eigen klanten op. Hierdoor reden er veel verschillende vuilniswagens door elkaar heen in de drukke stad, wat natuurlijk erg inefficiënt is. Amsterdam is de eerste stad waarin verschillende afvalinzamelaars de handen ineenslaan om het gezamenlijk op te halen.

Efficiënt ophalen van bedrijfsafval

Het samenwerken bij het ophalen van bedrijfsafval door de verschillende afvalbedrijven en de gemeente heeft veel voordelen. Zeker in grote steden heeft deze manier van bedrijfsafval ophalen veel nut. Vuilniswagens hoeven zo namelijk nog maar één praktische route te rijden. Naast dat dit veel efficiënter is, is het ook nog eens een stuk milieuvriendelijker en zorgt het voor minder drukte en overlast in de smalle straten van drukke binnensteden.

Gezamenlijk afvaloffensief

Het zogeheten afvaloffensief is een mooie stap naar duurzame afvalinzameling. De pilot begint in Amsterdam met een klein gedeelte van de stad. Als het een succes blijkt, kan deze nieuwe werkwijze gebruikt worden in de gehele stad. Opvolgend wil de stad het afvaloffensief ook uitbreiden naar een gezamenlijke inzameling van , en . Tevens hoopt de stad dat deze samenwerking door meerdere steden gebruikt gaat worden.

Rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval

Heeft u bedrijfsafval dat moet worden afgevoerd? Dan kunt u nu eenvoudig een rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval bij rolcontainerhuren.nl. Bij ons kunt u een contract voor een bepaalde periode afsluiten en kunt u zelf de grootte en de frequentie van lediging kiezen. Heeft u ander afval dat u wilt laten afvoeren met een rolcontainer, dat kan! Wij hebben namelijk naast rolcontainers voor bedrijfsafval, ook rolcontainers voor , , en beschikbaar.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en service of wilt u persoonlijk advies over het afsluiten van een rolcontainer contract bij ons? Neem dan op via ons online contactformulier of telefonisch via 0900-0174.