Rolcontainer huren camping afval

Topdrukte campings verwacht, dus ook meer afval

Dit jaar wordt er een topdrukte op campings verwacht. Meer vakantiegangers die gaan kamperen betekent ook dat er op deze plekken meer afval geproduceerd wordt. Heeft u een camping, dan moet u hierop voorbereid zijn door bijvoorbeeld een - of restafvalcontainer te huren om het extra afval op te kunnen vangen.

Verschuivingen in vakantieplannen

De afgelopen jaren zijn er veel verschuivingen geweest wat betreft de vakantieplannen van Nederlanders. Een grote oorzaak van deze verschuiving is het coronavirus geweest. Afgelopen jaren werd er vooral gezocht naar bestemmingen waar de coronamaatregelen niet heel erg aanwezig meer waren, hierdoor gingen vakantiegangers toch minder ver weg dan voorheen.

Een andere grote oorzaak is de stijging van de gasprijzen. Daar waar eerst veel mensen met de auto naar het zonnige Zuiden reden, blijven nu veel vakantiegangers dichterbij huis om hoge benzine- of gasprijzen te ontlopen. Zo wordt er dus verwacht dat dit jaar het meest populaire vakantieland wordt onder onze eigen bevolking. Met een voorkeur voor Limburg, Gelderland, Drenthe en Zeeland. Vooral kamperen in eigen land is in trek, want dit is nu al te zien aan de stijgende vraag naar campers, caravans, vouwwagens en tenten. Ook het aantal boekingen die al gedaan zijn bij Nederlandse campings, met name kleinschalige campings, voorspellen vakantiedrukte in eigen land.

Meer vakantiegangers, meer afval

Doordat er meer vakantiegangers naar verwachting in eigen land hun vakantie gaan vieren, zal er ook meer afval aanwezig zijn op de campings in . Om deze toename op te kunnen vangen, is het handig om als campingeigenaar extra rolcontainers te huren.

Rolcontainer huren om overschot afval op te vangen

Wij verhuren rolcontainers voor , , , , en . Voor al het extra afval van vakantiegangers hebben wij dus meerdere rolcontainers die hier perfect op aansluiten. Wanneer de rolcontainers vol zijn, komen wij ze weer ophalen om ze te legen voor u. Een lege container laten wij weer achter. Zo verloopt het verwerken van afval op uw camping via ons en hoeft u er verder niet meer over nadenken.