Rolcontainers Breda

Rolcontainers Breda | Rolcontainer Huren

Bedrijven zijn in de gemeente Breda zelf verantwoordelijk voor de inzameling en verwerking van hun zakelijke afval. Het afval zamelen de ondernemers vaak in met behulp van rolcontainers. Dit zijn (vaak plastic) containers op wieltjes die gemakkelijk verplaatst kunnen worden en daarom ideaal zijn voor de inzameling van verschillende soorten. In uw milieuvergunning staat vermeld welke afvalsoorten u gescheiden in moet zamelen, wanneer u geen milieuvergunning heeft dan vindt u de richtlijnen in het Landelijk Afvalbeheerplan. Met behulp van rolcontainers kunt u de diverse afvalstromen gemakkelijk gescheiden inzamelen. Wanneer u een rolcontainer via onze website huurt, dan verzorgen wij de container en komen wij deze op vooraf afgesproken tijdstippen legen. De contractduur bepaalt u bovendien helemaal zelf!

Rolcontainers voor

Rolcontainers voor zijn er in verschillende soorten en maten. Zo bent u vaak verplicht om afvalstromen zoals glas, papier en gescheiden in te zamelen. Op zo’n moment is het handig als u dit met behulp van verschillende rolcontainers kunt doen. Bovendien zijn deze er in verschillende handzame formaten die u kiest op basis van de hoeveelheid afval die u normaliter produceert. De kleinste rolcontainer die Rolcontainerhuren.nl u kan bieden is de standaard kliko, dit is een rolcontainer met een inhoud van 240 liter. Maar omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is zijn er ook grotere containers beschikbaar, waarbij de grootste rolcontainer een inhoud heeft van 2.500 liter. Al onze rolcontainers kunnen binnen vijf werkdagen bij u in Breda afgeleverd worden. Zo kunt u altijd razendsnel over een gecertificeerde oplossing voor uw beschikken.

Betaalbare rolcontainers voor uw in Breda

Rolcontainerhuren.nl is een merk van Van Lier Containers B.V. uit Bolsward, u vindt ons onder deze naam terug op de VIHB-lijst voor erkende afvalinzamelaars. Doordat wij jarenlange ervaring in de afvalbranche hebben, kunnen wij u op ieder moment een gecertificeerde oplossing bieden voor uw . Het contract stelt u gemakkelijk zelf samen via onze website. U bent hierbij flexibel in de keuze voor het soort container, de duur van het contract en het aantal keer dat wij uw afval op komen halen. Wanneer u het contract aanpast ziet u meteen wat het effect is op uw maandbedrag.