240 liter container

Een 240 liter wordt in de volksmond ook wel vaak een Kliko, Sulo, Otto of Milko genoemd, omdat deze vernoemd zijn naar de fabrikant. Het betreft hier een zogenaamde minicontainer, oftewel een rolcontainer met slechts twee wielen. Dit zijn handzame afvalcontainers waarmee u uw afval gemakkelijk verzamelt en laat afvoeren. Deze rolcontainers worden sinds de jaren ’70 voornamelijk gebruikt om in te dumpen, maar regelmatig ook voor de opslag van , , en .

240 liter container voor alle afvalsoorten

Bij Rolcontainerhuren.nl is het mogelijk om een 240 liter container te huren. U bepaalt helemaal zelf voor welke afvalsoort deze bedoeld is en hoe vaak wij langskomen voor het ledigen van de container. Ook de duur van het contract heeft u zelf in de hand. Na het samenstellen en insturen van uw contract, zorgen wij ervoor dat u de nieuwe rolcontainer binnen tien werkdagen geleverd krijgt. Onze 240 liter containers zijn leverbaar in heel en kunnen door zowel bedrijven als particulieren gehuurd worden.

Waarom een rolcontainer 240 liter huren

Er zijn verschillende redenen om een (extra) 240 liter container te huren. In de meeste gevallen is het een ideale maat voor particulieren en bedrijven die niet veel ruimte hebben voor een afvalcontainer. Met meerdere afvalcontainers van 240 liter wordt het scheiden van afval een stuk gemakkelijker. Ook zijn er bijzondere afvalsoorten, zoals vertrouwelijk papier, die afgescheiden weggegooid worden. Voor deze speciale categorie heeft Rolcontainerhuren.nl minicontainers beschikbaar inclusief beveiligd deksel.

Afmetingen kliko 240 liter

Het fijne aan een compacte container van 240 liter, is dat het erg flexibel te plaatsen en te verplaatsen is. Deze container beschikt over twee wielen en in dit formaat kunt u ongeveer 4 tot 5 standaard vuilniszakken kwijt. Weet u niet zeker of de Kliko past op de voor u gewenste plek? Bekijk dan hieronder de afmetingen van de 240 liter container:

  • De container heeft een hoogste van 107 cm
  • Een breedte van 58 cm
  • En een diepte van 73 cm

240 liter container formaat | Rolcontainerhuren.nl

Huur uw rolcontainer via Rolcontainerhuren.nl

Via deze pagina vindt u alle 240 liter containers die wij op dit moment kunnen leveren. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelig mogelijke optie. Deze prijs kan namelijk nog veranderen op basis van de contractduur en het aantal ledigingen. De prijs is all-inclusive, wat betekent dat u achteraf geen onverwachtse kosten ontvangt. U weet bij ons vooraf al precies wat u betaalt!