240 liter container

Een 240 liter container wordt vaak vernoemd naar de fabrikant. Daardoor zijn Kliko, Sulo, Otto en Milko inmiddels termen die een grote groep Nederlanders bekend in de oren klinken. Het betreft hier een zogenaamde minicontainer, oftewel een rolcontainer met slechts twee wielen. In de jaren ’70 zijn deze rolcontainers geïntroduceerd om mee op te halen, maar ze worden ook ingezet voor , glas, en . Dit zijn handzame afvalcontainers waarmee u uw afval gemakkelijk verzamelt en laat afvoeren.

240 liter container voor alle afvalsoorten

Via Rolcontainerhuren.nl kunt u gemakkelijk een 240 liter container huren, waarbij u zelf bepaalt voor hoelang, voor welke afvalsoort en hoe vaak wij uw container komen legen. Dit alles regelt u gemakkelijk online via onze website. Nadat u uw contract heeft samengesteld en heeft ingestuurd, zorgen wij dat u binnen tien werkdagen over uw nieuwe rolcontainer kunt beschikken. Wij leveren onze containers met inhoud van 240 liter door heel , zowel aan bedrijven als particulieren.

Waarom een rolcontainer 240 liter huren

De redenen om een (extra) container van 240 liter te huren lopen uiteen. Vaak is het een ideale maat voor particulieren en bedrijven die niet veel ruimte hebben voor een afvalcontainer. Door een of meerdere afvalcontainers van 240 liter te huren kunnen zij hun afval gemakkelijk gescheiden aanbieden. Bovendien zijn er afvalsoorten zoals vertrouwelijk papier, waarvoor gewoonlijk geen grote rolcontainer benodigd is. Voor deze speciale categorie hebben wij de minicontainers beschikbaar inclusief beveiligd deksel.

Afmetingen kliko 240 liter

Het fijne van dit compacte formaat is dat het bijna overal te plaatsen is! Deze container beschikt over twee wielen en in dit formaat kunt u ongeveer 4 tot 5 standaard vuilniszakken kwijt. Twijfelt u toch of de kliko wel past op de gewenste plek? Hieronder hebben we de afmetingen van een 240 liter kliko voor u op een rijtje gezet:

  • De container heeft een hoogste van 107 cm
  • Een breedte van 58 cm
  • En een diepte van 73 cm

240 liter container formaat | Rolcontainerhuren.nl

Huur uw rolcontainer via Rolcontainerhuren.nl

Op deze pagina ziet u alle rolcontainers van 240 liter die op dit moment leverbaar zijn. De prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste optie. Afhankelijk van de contractduur en het aantal ledigingen kan de prijs veranderen, u ziet dit altijd voordat u het contract ondertekent. Het zijn all-inclusive prijzen, waarbij u van ons de container te leen krijgt, wij uw afval ophalen en zorgen dat uw afval verwerkt wordt. Er zijn dus geen verborgen kosten.