Bedrijfsafval Breda

Bedrijfsafval Breda | Rolcontainer Huren

In de gemeente Breda zijn bedrijven verplicht om zelf een geschikte oplossing te regelen voor de afvoer en verwerking van hun afval. Dit komt omdat gemeenten volgens de wet niet verantwoordelijk zijn voor de verwerking van . Alleen huishoudelijk afval valt onder hun verantwoordelijkheid. In de milieuvergunning van bedrijven die veel afval produceren staat gespecificeerd hoe deze bedrijven hun afval af moeten (laten) voeren. Wanneer een milieuvergunning niet van toepassing is dienen bedrijven de richtlijnen van het Landelijk Afvalbeheerplan (LAP) te volgen. Rolcontainerhuren.nl biedt bedrijven uit Breda de mogelijkheid om één of meerdere rolcontainers te huren voor de professionele afvoer van . Een contract sluit u eenvoudig af via onze website.

Mogelijkheden voor bedrijfsafval Breda

De gemeente Breda biedt bedrijven die zogenaamd klein bedrijfsafval produceren de mogelijkheid om een contract bij de gemeente af te sluiten voor de afvoer en verwerking van dit afval. Klein bedrijfsafval is bedrijfsafval wat vergelijkbaar is met huisvuil. Onder deze regeling vallen voornamelijk kantoren, winkels en andere kleine ondernemingen. Produceert u ander afval of bent u op zoek naar een voordeligere oplossing? Dan kunt u terecht bij bedrijven die gecertificeerd zijn voor de afvoer van bedrijfsafval. U vindt deze bedrijven op de VIHB-lijst. Rolcontainerhuren.nl is gecertificeerd en is op deze lijst terug te vinden onder de vermelding van ons moederbedrijf Van Lier Containers B.V. uit Bolsward. Wij kunnen iedere rolcontainer voor bedrijfsafval binnen tien werkdagen bij u in Breda plaatsen.

Betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval in Breda

Wij bieden onze rolcontainers aan in verschillende formaten en voor verschillende afvalsoorten. Indien u uw afval gescheiden aan wilt bieden, is dit dus prima mogelijk. Zo hebben we rolcontainers voor restafval, glasafval en papierafval beschikbaar. Ook het formaat van de container bepaalt u zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 240 liter kliko, maar ook voor een hele grote rolcontainer van 2.500 liter. Via onze website stelt u gemakkelijk zelf uw contract samen. U geeft hierbij het soort container aan, het formaat, de contractduur en het aantal ledigingen dat gewenst is. Binnen enkele klikken is alles geregeld.