Extra container aanvragen

Extra container aanvragen | Rolcontainer Huren

Heeft u een extra rolcontainer nodig voor , , , , of ? Dan kunt u deze container gemakkelijk aanvragen via Rolcontainerhuren.nl. Wij leveren rolcontainers in heel , waarbij u het contract gemakkelijk online via onze website afsluit. Onze rolcontainers zijn leverbaar in verschillende formaten en kunnen al binnen vijf werkdagen bij u geleverd worden. Hieronder kunt u de vanaf-prijzen voor onze dienstverlening raadplegen. De hoogte van het uiteindelijke bedrag wordt bepaald aan de hand van het soort container, de contractduur en het aantal ledigingen.

Waarom een extra container aanvragen?

De twee belangrijkste redenen om een extra container aan te vragen, zijn dat de huidige rolcontainer niet toereikend is voor de hoeveelheid afval die men heeft of dat men het afval gescheiden aan wil gaan bieden. Daarnaast zien wij ook steeds vaker dat de kosten van het gemeentelijke afvalbeleid een reden vormen om een extra rolcontainer via een andere weg te regelen. Steeds meer gemeenten gaan over op Diftar, waarbij u moet betalen naar de hoeveelheid afval die u aanbiedt. Wanneer u meer afval heeft dan gemiddeld, dan kan Diftar voor u nadelig uitpakken. In dat geval kan het juist lonen om een rolcontainer via Rolcontainerhuren.nl te huren.

Extra container voor verschillende afvalsoorten

Een extra rolcontainer is bijzonder geschikt om afval gescheiden mee aan te bieden. Wanneer u uw , en bijvoorbeeld gescheiden aanbiedt, dan zorgt dit ervoor dat het glas en het papier voor een groot deel hergebruikt kan worden. Dit heeft een positieve invloed op het milieu. Als bedrijf bent u bovendien vaak verplicht om uw afval gescheiden aan te bieden. In hoeverre dit zo is staat vermeld in uw milieuvergunning.

Uw extra rolcontainer aanvragen bij Rolcontainerhuren.nl

Het aanvragen van een extra container hoeft slechts enkele minuten van uw tijd te kosten. In onze stelt u uw contract namelijk helemaal zelf samen. Het maakt hierbij niet uit of u een zakelijke of een particuliere klant bent. U kiest zelf welke container u wenst, voor hoe lang en hoe vaak wij uw rolcontainer komen legen. Vervolgens ondertekent u het contract en stuurt u dit digitaal naar ons op. Wij zorgen er daarna voor dat u binnen vijf werkdagen over uw extra container beschikt.