Extra Kliko aanvragen

Extra Kliko aanvragen

Een Kliko is een andere benaming voor een mini rolcontainer. Deze rolcontainers met twee wielen zijn vaak afkomstig van de fabrikant Kliko en worden daarom vaak in de volksmond zo genoemd. Bij Rolcontainerhuren.nl kunt u een extra Kliko met inhoud van 240 liter aanvragen. Deze rolcontainers leveren wij voor de afvalsoorten die hieronder vermeld staan. U sluit het contract voor uw extra rolcontainer gemakkelijk zelf af via onze website.

Waarom een extra Kliko aanvragen

Er zijn verschillende redenen waarom u een extra Kliko aan zou willen vragen. Zo kan het zo zijn dat de huidige capaciteit van uw rolcontainer(s) niet voldoende is of wellicht wilt u meerdere rolcontainers, zodat u uw afvalstoffen beter kunt scheiden. Daarnaast zijn er steeds meer gemeenten die hun inwoners laten betalen naar mate zij meer afval aanbieden. Op dat moment kan het voor u voordeliger zijn om een rolcontainer voor uw afval te huren, aangezien sommige gemeenten hogere tarieven hanteren dan onze tarieven. Het maakt voor ons niet uit of u als particulier of als zakelijke klant bij ons aanklopt, wij helpen iedereen.

Extra Kliko voor verschillende afvalsoorten

Zoals u in het bovenstaande overzicht heeft kunnen zien, bieden wij Kliko’s aan voor verschillende afvalsoorten. Op dit moment onderscheiden wij bijvoorbeeld , , , en . De tarieven staan bij de betreffende rolcontainers vermeld. De uiteindelijk prijs is afhankelijk van de contractduur, het aantal ledigingen, de inhoud van uw container en het soort afval.

Uw extra rolcontainer aanvragen bij Rolcontainerhuren.nl

Wanneer u een extra Kliko via Rolcontainerhuren.nl aanvraagt, dan kan kunnen wij deze al binnen vijf werkdagen bij u afleveren. Wij plaatsen onze Kliko’s in heel . Via onze website stelt u stap voor stap uw eigen contract samen en stuurt u dit gemakkelijk naar ons op. Daarna gaan wij voor u aan de slag.